Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro došli u moj vrt
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hoja zemlja di su ruže posađene nije mogla biti iscrpljenija ( ledina sa najgorim korovom i lozetinama). Dodala sam konjske i pileće brikete, gorku sol za četinjače i ureu 7 ( florin 7). I to sam dodala kod sadnje što nije poželjno, tek poslije sam čitala da to nije dobro.
Negdje oko sredine ljeta sam moguće dodala kan ili ureu 7. Možda sam i pogriješila što tada nisam poslušala savjet Cimi koja je nakon mog đubrenja napisala savjet da se ružama dodaje gnojivo sa većim postotkom kalija za odrvenjavanje, te su mi umjesto u mirovanje sad ruže kao što su trebale biti ljeti. I kore od banan sam skupljala i redovito zakopavala oko ruža, tu neće biti povrće. ![]() Eh Bako i Waterlily zima je već došla, ne mogu se zgrijati cijelo veče koliko sam se smrzla. Ma Lora imam puno posla u stanu, nije se mjesecima čistilo ![]() O Mali Kaktusček, more me muke di ću to cvijeće skloniti u 40 m2? Ma u biti di ću spavati ![]() Otočiću pa ja jesam mali mrav. ![]() ![]() Tikviću i ja bi samo šetala mojim vrtom, ali ovu godinu se sjeća samo lopate i bolova u leđima ![]() ![]() Hvala vam na posjeti u moj predzimski vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bravo Smrcko , iako je jesen debelo zakoračila u naše vrtove , tvoj vrt je još uvjek tako raskošan da je pravo zadovoljstvo prošetati njime.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, mijenjaj ime u vrijedni mrav
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ružise su ti prekrasne,zbilja su zdrave,a i ostale cvečke su super,vidim da si i ti dobila puno sukulenta več se veselim proljeću kad se sve lijepo razraste
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Bravo za cvijeće, slike, radove, svaka čast dobro ste potegnuli danas!
![]() Nadam se da ipak neće zima tako skoro, da čim više uživamo u jesenskim slikama! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pa gdje si ti do sada sa slikicama. Što skrivaš svu tu ljepotu
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
vidi smrcka sto skrtari sa slikama de jos malo te ljepote predove grozne hladne i jesenske dane.....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme ne prizivaj još snijeg na onu tvoju gorsku ljepotu!
![]() ![]() Iako jutros je i ovdje bilo +8, znači.... pospremanje i ovdje u "staklenik".
Imaš zadivljujuću kolekciju i tamo i tu. Ti kao marljiva pčelica letiš amo tamo i svugdje stigneš održati sve!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Od riječi do riječi prepisat ću tvoj recept za ruže. Ovakav list na mojima nije bio ni kad sam ih donjela iz rasadnika!
Sad bi ti redom sve hvalila, ali jednostavno: Predivno, zdravo - pa jasno - to je smrckin vrt!
Imat ćeš druge godine lijepe vaze sa sukulentima!
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas mi je bio lijep dan, ako je to lijepo što se radilo.
![]() Opiturana mi stolarija, oprani prozori, oriban pod, balkon spremljen, opran ulazni dio terase, kupljen novi šporetna drva ( izbačen kamin, želim peći u šporetiću), prana mašina za mašinom, peglalo se.... Baš se super osjećam kad je dio posla gotov, jer sutra to neću raditi ![]() E još ispeglati hrpu zimske odjeće, zagraditi balkon u mini staklenik, baciti stvari koje godinama navlačim kao krtica za nedaj Bože ( a već sam bacala ![]() ![]() Idem spati, laku noć cvjetoljubci ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Smrcko , moram ti reci da sam se dobro "nahodala" po tvojim vrtovima ! Za sve imam samo jednu rijec :
f e n o m e n a l n o ![]() |
|
![]() |
|
I moje ružice za kraj
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Otočić, Korjenčica ( i njena mama) i Hoja
![]() ![]() Kalistemončić od Korjenčice ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Korjenčica i Hoja
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Korjenčica i Hoja
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Otočić hedera i Jagoda sjeme zimske trešnje
![]() ![]() Triša i Lora ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora lantana iz sjemena
![]() ![]() Hoja ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uh ne grešk
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |