Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 22:17
ovdje mi se puno stvari svidja   .........smile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 22:14
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bože baš sam s e udaljila od cviječa nešto mi s e neda ali kad dođem kod tebe baš ostanem -ostale su lijepe i drage uspomene i svaki taj dio me natijera na plač--jako lijepo svaka čast drag mojasmile78

Pisale smo istovremeno, eto vidiš kako ti pazim na grka cijelo ljeto cvate, i podsjeća me na tebe... Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 22:09
Mira senecio a. dugo cvate, skoro cijeli jedanesti mjesec i dosta brzo raste,, sljedeće godine ćeš već imati cvijeća LOL.

Free i mene je oduševio bijeli aster i tamno plavi, šteta što ne traju baš dugo, a od svih ostića bijeli mi je najdraži. Gaura je zahvalan cvijet i dugo cvijeta, navodno se lako prima s reznicama, pa ako hoćeš...Wink

Bigi znaš gledala sam na netu i nisam ni sama sigurna, možda je ona jedna od vrsti menta, ali meni je menta ono što miriše po mentolu..., a kod nas ti je i kelj kupus LOL

Mali kaktus lantana kod mene može teoretski cvjetati cijelu zimu, ali mora biti u dobroj zavjetrini i na suncu, kod nas u jednom hotelu cvate jako dugo.

Bergi drago mi je da sam ti pogodila boju LOL

Otok, Panda, Vilmač, Antonija, Baka, Anči, Hoya, Smail  Big%20smile

Kod mene je po danu pravo bablje ljeto, ali zato navečer zapuše bura, zemlja je suha i trebalo bi zaliti, a meni se sve čini da nje prošlo vrijeme zaljevanja. Nisam baš nešto radila, nakako sam Confused, ali za slikanje uvijek imam volje..., pa danas malo slika u crveno-roza i bijeloj kombinaciji

Podraneu sam morala još jednom slikati

Lantana je bila skoro ljubičasta, a sad je roza

Crveni i bijeli visoki asteri s lantanom

Ovaj ostić i lantanu posadila sam u ovojm suhozidu i cijelo ljeto ništa od njih, ali čim je pala kiša živnuli su oboje

Alisum se širi nevjerojatnom brzinom, skoro je ugušio ovu malu pelargoniju

I ruselija je krenula

Ovoj ukrasnoj travi je bilo prevruće i suho, ali evo u jesen i ona kreće

Grčki oleandar ima jako interesantan nosač sjemenki, ova dva klipića su puni sjemenki, ali treba paziti kad se otvore, onda imaju kao maslačak sjeme i sve vjetar raznese

Bugenvilia je po drugi put puna cvijeća

Ruža kao da su dva pupoljka

Pogled na ruže i bugenviliu

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 22:04
Bože baš sam s e udaljila od cviječa nešto mi s e neda ali kad dođem kod tebe baš ostanem -ostale su lijepe i drage uspomene i svaki taj dio me natijera na plač--jako lijepo svaka čast drag mojasmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 21:19
Lantana divno je doći u tvoj vrt i odmoriti dušu u njemu, slike su prekrasne još kad se uz cvijeće  vidi i more prava bajka, juka je divna i tako bogato cvate.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 20:45
Oooooooooo.Hug........... koliko žutog cvijeća...........Hugbaš te volim kad mi staviš tako lepe cvetićke u mojoj najdražoj boji!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 20:43
Lantana, bila sam, prošetala, naravno nadivila se i smile219
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 17:49
uvijek se divim cvatu yuce ,prekrasne fotke, anemone
a sta ona velka flasa radi vani, jel mislis u nju spremit sta spirita(duhovnog pica)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 21:19
 predivno !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 21:08
Ja neću poimence nabrajati jer.... nema cvijeta kod tebe koji nije prakrasan!ClapClapClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 19:50
prekrasno cvijeće, juka, anemone,lantana, hea...( nisam zapamtila) prelijepo ti je svo cvijeće!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 18:00
smile73i smajlića je sfalilo,Jel tebi lantana stalno cvate?
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 14:01
ne mogu se prošuljati vrtom samo tako!!!! moram ja nešto reći i gotovo!!!!
p
r
e
d
i
v
n
o
smile78
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 12:20
prekrasnoooooo....svaka ti cast biljke su ekstra....:D
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 11:10
smile55 za bijele anemone, smile227 za haemantus smile73 za svu tu ljepotu
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 10:14
Lantana, dovukla se ja i do tebe. Malo si mi daleko, pa put malo duže traje.
Prvo, za taj tvoj cvjetni raj stvarno nemam više pridjeva, vać su svi odavno potrošeni.
Drugo, hvala ti na slici murtile i objašnjenju da to nije menta. Ja je imam već godinama, dobila je od svekrve koja mi je rekla: to ti je menta. A tko još proturiječi svekrvi!
I baš sam na zadnjoj ivaničkoj kavi podijelila curama tu "mentu". E, pa sad ih moram obavijestit što uopće imaju.
Sad i ja znam što imam!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 23:23
Svo cvijeće je prekrasno ali za izdvojiti su mi gaura i bijeli aster!  Imam ljubičasti,prve godine je bio visok nekih 15 cm a svake sljedeće godine je sve viši, lila je nizak, crveni visoki, i od Anaide dobila nisli, prekrivać sa malim bijelim cvijetićima ali tvoj bijeli je griješan, mami!!!!  A gauru nisam nikada vidjela uživo, djeluje profinjeno, graciozno, krhko!!!  Kod tebe sve u cvatu, a ja se radujem tek pokojem cvjetiću koji me još iznenadi!!!!

Wink

Ali glavni mi je......... bijeli ostić, preslllaaadddaaakkkk!!!!Broken%20Heart

A moram se pohvaliti, nakon 17 godina muka i iščekivanja pupoljak mi je dobio haemanthus, a sada  nemogu dočekati da otvori cvijet!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:56
Anemone su mi prekrasne,margarita je isto tako i kod mene u istom omjeru procvala,a senecio angulatos penjačicu imam i ja samo mi je mala i dosta sam je strgala da bi je usmjerila kuda treba da se penje,ali sam primjetila mali pupić i toliko sam se razveselila,meni se čini da ona dosta dugo cvita u zimsko doba? 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:39
Gio Wink

Dzo, glavno da imaš malo vremene prošetati našim virtualnim vrtovima.

Mira K bit će i za tebe i Miru021 Wink

Medo, taj vrijesak je zaista sada lijepo vidjeti po kršu Brača, a i u vrtu Wink.

Antonija i Anastazija Hug

danas je bilo prekrasno vrijeme, čak mi je bilo vruće na momente, sada je zapuhala bura pa će vjerujem i sutra biti lijepo. Malo sam nešto radila, uglavnom šišala i malo slikala.

Jukin cvat

... odozda

Moje jesenske ljubimice - anemone

Lantana ima sve više cvjetova

Gillardia

Žuta penjačica, senecio angulatus krenula

Zimska trešnja

... i na kraju haemanthus otvara svoj lijepi cvijet

život je more
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 08:24
smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.