Ponešto iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuksijica sa imenom Hana(i ovo je draž foruma) je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je slažem se da je stablašica fuksija prelijepa.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamilice divno ti je cvijeće
![]() ![]() onaj mali plavi puzavac od lani, što ima cvjetiće kao male ružice - jesu to one zvončike (što ih bude kupiti po trg. centrima)? ne mogu vjerovati da su ti prezimile vani ja sam ih jednom kupila, ali povenule su u roku hitno, još su u teglici bile |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
kupila sam ih na tržnici, posadila u rundel ispod višnje. Žena na tržnici mi je rekla da će se preko zime povući, i na proljeće ponovno niknuti. I bi tako.. možda je baš greška što su ti bile u teglici..
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
čekam danima da mi procvjeta cvijet koji ne znam kako se zove, ali izgeda kao kuba samo plavo. već sam ga viđala kod nekih od vas... pretprošle godine sam kupila u baumaxu gomolj,i lane lijepo niknuo, a MM ga lijepo iščupo jer je mislio da je to korov.... ove godine niče jadnik opet, i napomenem svima da paze na njega... i raste on i propupa i pup raste i počne otvarati prve plavičaste cvijetiće... i dva dana pada kiša... i danas ja idem da ga obiđem, kad on jadan leži na zemlji... mislim ja od kiše se savio, pa ću ga zavezati za kolac... kad ono on prerezan... PA NE MOGU VJEROVATI !!!!!!! .. MM je trimerom malo nešto uređivao i sredio opet stvar ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E, kamilice to več nije smiješno!
Strpljenja............ne možeš se ljutiti kad nije namjerno to učinio! Naši muževi su jako tvrdi za neke naše stvari! Ali što ćeš........veselim se idućoj godini i tvom plavom cvjeteku!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga kamilice sve sam ti pregledala i imaš što pokazati a tebe nema vrati nam se sa novim sličicama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Pa idemo redom
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us njega smo već odkad pojeli.. |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us suzana na vrhu ananasa |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Eto, to je to... sutra moram ponovo slikati... a i potražiti gdje su mi nestale slike od danas... nadam se da ih nisam skroz otpremila u nepovrat...eto drage moje toliko za sada od mene..
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bila sam ja jučer, ali sam vidjela da si baš u toku prebacivanja slika, pa sam se odšuljala!
![]() Imaš lijepog cvijeća i kod tebe još traje ljetni ugođaj. Posebno mi je ova košara s cvijećem prelijepa.
A tek domaći paradajz!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fini cvjetići
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |