dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Džomba,baš si me bacila u depresiju,a ja danas konačno vesela jer sunce sija,ali ja se nadam da će meni echeverie preživeti zimu,nekaj sam stavila u garažu gdje je oko 10 celzijevaca zimi,a nekaj u kuću,vidjet ćemo na proljeće.
Vidim da se svima dopala moja nova orhideja,je lijepa je
![]() Kod mene je danas konačno lijepi sunčan dan,a s obzirom da su kod nas sljedećih dana najavili niske temperature ujutro ja sam danas svoje silne tegle muskatla,fuksija i ostalog lijepo pospremila na sigurno,zlu ne trebalo.Malo sa fotkala prije toga.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad kad te nema evo mene u tvom dvorištu. vatreni trn me oduševio. Kako ti je formirao "kugle kuglica". A esheverie? Malo me dzo bacila u bedaru! Ma valjda će opstati. Lani su mi bile uz južni prozor sa najviše mogućeg dnevnog sunca. Malo su se izdužile, ali su opstale, a do sada su mi bile najljepše od sveg cvijeća.
Ipak sam probala nekoliko donjih listova staviti u mješavinu humusa i pijeska. Možda se koji užili pa bude zlatna rezerva!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasan ti je vrtek! Vatreni grm je sjajan!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Izvini,nije mi bila namjera baciti te u depresiju ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Džombice ja ću se truditi da im ugodim,pa će im se možda svidjeti kod mene
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktusiću, sve je prekrasno, neveni su super, moji uvijek stradaju od pepelnice, pa ih ove godine nemam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Grančica je pravi heroj,vatreni trn na tepihu od dihondre je predivan,a asteri
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kaktusiću, ja došla k tebi pogledati još jednom najljepši ružičnjak foruma, a dočekala me svakojaka druga čuda i ljepote.
Ovaj put "navijam" za vatreni trn. Baš mi je prekrasan! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A ostalo cvijeće je prekrasno. Vateni grm
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma sve 5!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Hoya,vatreni trn je sam složio kuglice od kuglica
![]() Triša ove godine je pepelnica poštedila moje nevene
![]() Mira to nije tepih od dihondre nego od drača
![]() Fany,Baka,Vilmač,Anči,Drenova,Medo
![]() Biqmamma,poslikala sam ruže,stavit ću poslije slike
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
grančica znači cvijeta od prvih do zadnjih, nadam se da će i moja tako, baš je lijepa, taj cvijet mi je tako fin u svojoj jednostavnosti
![]() znači većina cvijeća ide unutra, ima to i svoju dobru stranu, kad ga na proljeće izneseš van odma krene rasti, ja ne unosim ništa, opane mu list, pa dok potjera treba mu duže ![]() vatreni grm i zvjezdan su prelijepi ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav ružičnjak! Tvoje ruže će cvasti do Božića....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kad god navratim ne znam čemu bi se više divila. Ipak ruže su kraljice svakog vrta pa ću ih i ovaj puta posebno pohvaliti
![]() ![]() Vatreni grm je cool...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |