Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 18:26
Džomba,baš si me bacila u depresiju,a ja danas konačno vesela jer sunce sija,ali ja se nadam da će meni echeverie preživeti zimu,nekaj sam stavila u garažu gdje je oko 10 celzijevaca zimi,a nekaj u kuću,vidjet ćemo na proljeće.
Vidim da se svima dopala moja nova orhideja,je lijepa jeTongue
Kod mene je danas konačno lijepi sunčan dan,a s obzirom da su kod nas sljedećih dana najavili niske temperature ujutro ja sam danas svoje silne tegle muskatla,fuksija i ostalog lijepo pospremila na sigurno,zlu ne trebalo.Malo sa fotkala prije toga.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 18:41
vidite moju graničicu,počela je cvasti s tulipanima i još uvijek se neda

ovo je zadnja slika kadifice,sutra ću je počupati i tu posaditi tulipane

vatreni trn,recite da nisam lijep

crvena begonija

dipladenija,krumpirko i bugica premješteni su na sigurno
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 18:59
lantana,dobivena od njene imenakinje,nadam se da će i kod mene uspješno rasti

jesenski zvjezdan je sad najljepši

gailardia,didite i ja još uvijek cvatem

cleoma

grahorica

neven,on se je ponovo sam rasijao
To bi bilo sve za večeras,idem se skitati po tuđim vrtovimasmile199
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 19:20

Sad kad te nema evo mene u tvom dvorištu. vatreni trn me oduševio. Kako ti je formirao "kugle kuglica".

A esheverie? Malo me dzo bacila u bedaru! Ma valjda će opstati. Lani su mi bile uz južni prozor sa najviše mogućeg dnevnog sunca. Malo su se izdužile, ali su opstale, a do sada su mi bile najljepše od sveg cvijeća.
Ipak sam probala nekoliko donjih listova staviti u mješavinu humusa i pijeska. Možda se koji užili pa bude zlatna rezerva! 
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 19:52
Krasan ti je vrtek! Vatreni grm je sjajan!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 20:46
smile113
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:00
Kaktusiću divno cvijeće imaš  
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:24
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Džomba,baš si me bacila u depresiju,a ja danas konačno vesela jer sunce sija,ali ja se nadam da će meni echeverie preživeti zimu,nekaj sam stavila u garažu gdje je oko 10 celzijevaca zimi,a nekaj u kuću,vidjet ćemo na proljeće.
Vidim da se svima dopala moja nova orhideja,je lijepa jeTongue
Kod mene je danas konačno lijepi sunčan dan,a s obzirom da su kod nas sljedećih dana najavili niske temperature ujutro ja sam danas svoje silne tegle muskatla,fuksija i ostalog lijepo pospremila na sigurno,zlu ne trebalo.Malo sa fotkala prije toga.

Izvini,nije mi bila namjera baciti te u depresiju Embarrassed...moje iskustvo s njima je takvo..ali kao sto sam ti vec napisala i vjerujem da ce biti tako,ti ces imati srece s njima Big%20smile i odgovarati ce im tvoja klima Wink!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:37
Džombice ja ću se truditi da im ugodim,pa će im se možda svidjeti kod meneWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:50
Kaktusiću, sve je prekrasno, neveni su super, moji uvijek stradaju od pepelnice, pa ih ove godine nemam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 23:09
Grančica je pravi heroj,vatreni trn na tepihu od dihondre je predivan,a asterismile93
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 10:06
Kaktusiću, ja došla k tebi pogledati još jednom najljepši ružičnjak foruma, a dočekala me svakojaka druga čuda i ljepote.
Ovaj put "navijam" za vatreni trn. Baš mi je prekrasan!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 10:11
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

smile55ClapClap  za orhideju! predivna jeee!!!!!!!!!!!Tongue
Thumbs%20UpBig%20smile

A ostalo cvijeće je prekrasno. Vateni grmThumbs%20Up
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 14:09
ma sve 5!ClapClapClap al ovaj put vatreni trn barijak nosi!!! Tongue p o z z z
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 17:29

Uploaded with ImageShack.us mali kaktusčiću kod tebe još uvjek sve zeleno i šareno smile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 17:46
Hoya,vatreni trn je sam složio kuglice od kuglicaWink

Triša ove godine je pepelnica poštedila moje neveneTongue

Mira to nije tepih od dihondre nego od dračaSleepy

Fany,Baka,Vilmač,Anči,Drenova,Medo smile78ako sam koga izostavila oprostite mi
Biqmamma,poslikala sam ruže,stavit ću poslije slikeSmile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 19:58
grančica znači cvijeta od prvih do zadnjih, nadam se da će i moja tako, baš je lijepa, taj cvijet mi je tako fin u svojoj jednostavnosti

znači većina cvijeća ide unutra, ima to i svoju dobru stranu, kad ga na proljeće izneseš van odma krene rasti, ja ne unosim ništa, opane mu list, pa dok potjera treba mu duže
vatreni grm i zvjezdan su prelijepi
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 20:34

ovako danas izgleda moj ružičnjak

ruže su dosta oštečene od kiše ali su ipak lijepe ali samo do prvoga mraza
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 21:04
Kakav ružičnjak! Tvoje ruže će cvasti do Božića....ClapClapClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:01
Kad god navratim ne znam čemu bi se više divila. Ipak ruže su kraljice svakog vrta pa ću ih i ovaj puta posebno pohvaliti

Vatreni grm je cool......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.