Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 32> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa Lantana, ovaj tvoj stih me u osnovnu školu vratio
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne fotke
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
SPOMENAR-kako je to bilo lijepo,naviru mi sijećanja...crteži i stihovi,kako smo se tomu veselili ....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() Imam jedan cvijetak,
al' mu neznam ime.
Mislim da se zove:
Ne zaboravi me!
I zaista, moj mali "forumski vrt" pravi je cvijetni spomenar. Pogled na cvijetak i moje misli upućene jednoj od vas ...
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe su slike tvoje sestre,kolekcija lukovica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovaj dio pravi spomenarski je baš lijep
![]() ![]() I Lantanin dodatak.... svaki cvijetak ili biljkica me podsjeća na nekog s foruma. Pravi živi spomenar!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Ti me pitaš koga volim.
Evo da ti odgovorim,
Brzo čitaj prva slova
Eto tebi odgovora!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Curke moje baš smo se ufurale u ove spomenare a da mi otvorimo temu spomenari pa piši. Eto jedan i od mene :
Što radiš - radi spretno,
kada ljubiš - ljubi sretno,
što je lijepo - rado gledaj,
koga voliš - nikom ne daj!
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Izgleda da smo svi mi cvjetoljupci veliki romantičari i nostalgičari.
Meni su suze pošle na oči dok sam čitala ove vaše stihove i sjetih se jednog siha iz mog spomenara: Voli onog ko je dobar, a ne onog ko je lijep, jer dobrota sreću stvara, ljepota je zagorčava. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Šta smo se raznježili, pa da, šta sve čući u našim dušama, a najljepše i najlakše je dušu otvoriti u cvijeću!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() Čak sam i mamin spomenar čuvala.
To mi je najžalije od svih stvari što ne mogu ništa dokumentirati djeci.
Neke uspomene su mi ostale u sjećanju ,a neke sam obrisala .
Krasno je od tebe što si nas podsjetila na te lijepe dane na koje sam ja i zaboravila
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jutros me nesanica navratila u tvoj vrt, nemoj zamjeriti, nisam bučila dok sam hodala po njemu
![]() Kao prvo , moram pohvaliti vašu izvedbu kamenjara ispred terase, tako nešto predivno nisam dugo vidjela ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Spomenari ..... ja svoje čuvam, ima onih ozbiljnijih, ali i onih pravih dječjih.
Pa da se malo vratimo u djetinjstvo Ova moja uspomena malo ti je kratka. Dodaj malo čokolade pa će biti slatka. |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Lilika, prekrasno! vraćaš nas u djwtinjstvo i đačko doba. ja još uvijek imam svoj spomenar od 1977.g.
"Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba". |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kolekcija kupljenih lukovica je za 10, ali ja te bum
![]() Da, sa spomenarom si me vratila u davne dane......
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
hajde, kada će te nove slike cvijeća, nećemo se samo stihovima baviti |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Još slikica kamenjara
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
baš lijepo da si nas vratila u djetinjstvo. evo malo stihova i od mene
na pjesku napisah ime tvoje al' ga obriše vjetar ludi, na valu napisah ime tvoje al' ga val valu dade, na staklu napisah ime tvoje al' staklo puče u komade, na knjigu napisah ime tvoje al' ju odnesu zli ljudi, tad napisah ime tvoje u dubini duše moje i tu će ostat dok bude nas dvoje ! ovim stihovima mogla bi i opisati tvoj vrt. zaista je prekrasan nakon ovih novih radova u njemu. ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Lili ma stvarno ti je prekrasno to tvoje vrtno cvetje, imas se i cime hvaliti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Orhideje su ti prekrasne, ali u slikanju ostalog cvijeća prava si majstorica
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |