Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gio za tebe
![]() ![]() Antonija drago mi je da ti se sviđa kod mene,ono ti je margaritela,cvijet na zadnjoj slici ![]() Vilmać hvala i ja ih volim,cili život me prate ![]() Smail,eh da znadeš koliko sam ja priželjkivala kišu ![]() Anaida vručine su prošle i moje cviće "diše" ![]() Otok hvala,a sada su mi one u điru,i već ih zamišljam kako če biti kad procvitaju ![]() Kontesa drago mi je da si uživala,danas pada kišica ![]() Anastazija ![]() Bako kad te lukovice u proliće proćire,bit će veselja ![]() Hoya palo malo kiše,nestale vrućine i ja odahnila(za sada)a što se tiće noviteta,ma tko može odolit ![]() Lantana erike sam jednom davno sadila i nisu mi ni počele kako treba,odmah su se posušile,ovo je novi pokušaj,i koliko sam čitala o njima nisu zahtjevne niti malo,paaa vidit ćemo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I ja malo svratila kod tebe i ostala duže no što sam mislila jer sam imala što i vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bogme si se lijepo ponovila Mirice, ali vjerujem da je to samo početak
![]() ![]() Erice su prekrasne, ne znam zašto se nikako ja ne mogu odlučiti za njih a trebala bih , svaki put to pomislim kad ih vidim u nečijem dvorištu ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirice, sunčane slikice opet su me razveselile! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tikvić drago mi je da ti se svidilo u mom vrtu
![]() Ivnice,ja sada kao mačak oko vruče kaše,oko trgovina sa cvićem,ali moram paziti,prostor je mali ![]() Antonija i ja učim,učim,ali sa guštom ![]() Anaida ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasne slikice! ovaj puzavac na zadnjoj slici mi je tko raskošan i predivan!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nove su slikice predivne, akad lukovice na proljeće procvjetaju bit će prava cvjetna raskoš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Vidim ja ti kukaš kako ti je prostor mali ali svaki dan nam prezentiraš neke novitete
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |