Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232233234235236 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali kaktus obrisano.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova me slika oduševila!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Došetala sam večeras i do tvog vrta. Koliko ljepote, boja i kako je sve lijepo oživilo. Preprekrasno kao uvijek, lantane su me posebno oduševile
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Što reći pametno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lantana kod tebe uvjek sve prekrasno MPK je ovih dana na tvom otoku u Sutivanu da sam bar ja na njenom mjestu pa da i uživo dođem pogledati tvoj cvjetni raj.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
tu se više nema ništa za reći...sve je odavno rečeno!
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo hvala i tebi, ja ću vam slati malo sunca kad ga kod vas ne bude
![]() Otok, dobro si rekla da je najbolje kad je i ne bude ![]() Mira i Anaida ![]() Panda, e sad znam, to su jako stari kaktusi, imaju preko 10 godina, bili bi oni i veći, ali ja ih nisam presađivla nekoliko godina. Mari, ovako nas već nekoliko dana plaši crno nebo i dođe spasiteljica bura i sve rastjera. Tikvić, kamenja bi još mogli i donjeti, ali more... Bergenija drago mi je da ti se sviđa ![]() Lora i lantane su bile zastale, vole one vodu i od kad je pala kiša samo bujaju, i tvoja photina je bila nekako jadna (iako sam je svaki dan zaljevala) ali poslije kiše odmah je izbacila nove crvene listove na vrhu. Ivna, da bi riječ rekla ![]() Smail pa drugi put kreni s njom, voljela bi da se jednom vidimo ![]() Anči, evo malo davljenja ![]() Jutros je ovako počelo ![]() ... ali dan je bio lijep i sunčan Procvao Bromin haemanthus ![]() ![]() Jedna nova biljčica, mjenjala za grčki oleandar i sad imam oba crveno narančasta ljepotana Leonotis ![]() Grčki oleandar ![]() ... i u tom tonu kana ![]() ... i imenjakinja, ova dva cvijet su na istoj lantani ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opaaa, danas smo u mojim omiljenim bojama cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ma imaš pravo Ivna ovi muški nekako gordo zvuče ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma di si ti Niho, skidaj te slušalice, ne padaj u nesvjest, nego se malo pričaj sa nama, od rođendana te nema ni čut ni vidit... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prošetala sam tvojim rajem, brzinski, a sada opet još jedan krug polllaaakkkooo, noga pred nogu i nemogu se nadiviti prekrasnim biljčicama. One žute gazanije, da li su to trajnice? Kod mene nisu trajnice ali sam primjetila u više forumaških paketa zamotuljčiće sa njima pa mi je nekako krenula pomisao da postoje i gazanije trajnice |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Grčki oleandar i lantana su stvarno predivne, čini se kao da gori stranica. Mogu samo misliti kako to izgleda u živo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna boja cvijeća, a duga....
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, opet sam uživala, ali imam jedan prijedlog...možda da napraviš jedan set slika tvojih ruža?
Inače ona slika sa dugom, me oduševila!!!
Majstor si za " ulovit" trenutak.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Grčki oliandar i lantana u tim bojama su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Duga.. Odmah sam zamislila želju i protrčala ispod duge
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232233234235236 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |