Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 17>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Bonsai... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bonsai... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 15:30
   brani prelijepo!!!smile128
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:51
ovo je predobro. nemam riječi smile211
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 10:05
Brani ogrlica i narukvica su perfa, znaš da ja uvijek padnemn u očaj kad vidim tvoje prekrasne radove.
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 20:54

Oslikano......tehnika nešto između one stroke i dekorativnog oslikavnja...komplet ide za ZG
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 83
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 20:55

Pregledala sam sve od početka.....sve je predivno ,i više od toga.Svaka čast za volju , talent i ustrajnost slijediti svoj put . Boje su fantastične na svim radovima . Od vas (mogu li na ti ?)se može puno naučiti .Čestitam na certifikatu.smile55

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:32
prekrasno  zaista,sve ljepše od ljepšegsmile93
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 18:22
Ovo je nešto savršeno lijepo,sve pohvale! 
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 18:12
Opet sam se malo divila ovoj galeriji-ove zadnje (iako po datumima vjerojatno i nisu) boce su mi fantazija, a ni kuglice i svijeća nimalo ne zaostaju.
Meni je sve ovo, jednostavno-SAVRŠENO!
Svaka čast Brani!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 17:43
Bravo majstorice, ali o tvojoj tehnici izražavanja neznam skoro ništa, neznam ni kako bi počela , a tako mi se sviđa
Na vrh
Vjetar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vjetar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 22:27
Radovi su vam prekrasni ,samo naprijed ,pozdrav
Vjetar !!!
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 17:38
Da ,Tatjana dugo me nije bilo...tako dugo da sam zaboravila lozinku pa sam danas morala zatražiti novu..kud god kreneš pinovi i lozinke pa mi se sve pomiješalo....hvala ti na lijepim riječima....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:31
Napokoni i od tgebe nešto, dugo te nije bilo, b ar se meni čini.
Ne mogu reči koje je ljepše, super je sve.
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 14:02

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 14:02
Ajmeee, predivni su radovi!!!smile58
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 21:33
Prekrasno je, ali najljepša mi je ona prva boca, nekako mi je najviše u tvom stilu
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 20:53
sve je prepredivno!!! smile39 smile39smile39
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 18:51
Svaki puta kazem da me bacas u ocaj. Stvarno je nesto perfektno.Ne mogu se odlucit da mi je nesto ljepse od drugoga.
Suuuuupppppppeeeerrrrr.
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:46

Budući da sam bila na tečaju kod jasminke u Osijeku..radili smo sa dvokomponentnim lako...logično da probam oslikati bocu i primjeniti naučeno..a vi prosudite....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 14:43
....draga Brani, velik je tvoj talent i predivne stvari radiš...super mi je kako si oslikala prethodno raspucanu površinu na boci, suncokreti su očaravajuće lijepi, preeeekrasni, a sat... nemam riječi kojima bi opisala osuševljenje.... kako si samo prekrasno dočarala ovaj koprenasti veo okolo...uffff, prekrasno, prekrasno... klanjam se tvom umijeću draga Brani You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:14
još jedan talenat,zaista sam počašćena i zadivljena tolikom ljepotom,ama ja sam antitalenat za slikanje ali lijepo je lijepo,sve čestitke draga moja
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.