Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bergiiiii
![]() ![]() biljo i ja sam gradsko dijete pa sam naučila ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kaj si učila iz neke knjige??
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Juhu, dragica. Nisam dugo kod tebe bila (ma nisam kod nikog, ak ćemo iskreno). Znaš da mi je teško uz breg, a i niz breg s ovim mojim kilavim nogama. A kod tebe svegaaaa.... (a najviše potrebe za štihačom).
![]() Šala naravno. Svakakvih divota taj tvoj breg čuva. Al moram ti priznat da su mi ona dva slajdića naj naj. Baš si to fino složila. I, da, hvala na putokazu, bila kod Lilike i vidjela posljednji hit mode. I opala od smijeha, naravno. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
biljo, samo ti zaprijeti sedumu..ja ti samo hodam po brijegu i prijetim
![]() ![]() ma knjiga iz koje sam učila ti se zove ...učiti na svojim pokušajima i promašajima i na savjetima drugih ![]() ![]() TB, bumo imale razgovor ![]() ![]() bigica moja, ma znam ja da ti nemaš vremena, ali zato se veselim kavama ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tek kad čitam o tvojim bregima malo mi je krivo što nisam poslušala MM i umjesto ovog čudovišta od kuće napravili malu na našem velikom bregu - Učki.
Vidim da se tu tako fino zabaviš i opustiš!
Cobea ti je i na ovoj slici lijepa. Mogu misliti kakva bi slika bila da ti je bio lijep dan!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja kod tebe uvijek sa termosicom s čajem i sendvičem!Kad zaostanem, pa moram dugo gacati,puno stranica unazad pa da ne ogladnim!
![]() Neću lomiti jezik imenima, imaš krasnog cvijeća, lijepo za vidjeti, sve se šareni...
![]() Ali ova dva slide-a sa čuvarkućama i sukulentima su....
![]() Prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam tek pogledala slajdiće. Lijepu si kolekciju sukulenata sakupila.
Vrt ti je lijep i rascvjetan. A ono sa šarenim lišćem neznam kako se zove, ali pitosporum nije |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno kontesa
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sedumi su prekrasni, zaista sam zbog ovog foruma postala zaljubljenik seduma. Cobea je lepeka, baš me veseli kaj ti je procvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() puno je dobrih duša sa foruma doprinijelo mom vrteku, sjemenjem ili biljčicama koje me podsjete na vas kada god ih pogledam ![]() ![]() Hoyčika...imaš pravo, gore se stvarno opustim i zabavim i ponekad se naradimo ko magarci, ali to je onaj zdravi umor ![]() u početku mi je jako bilo čudno da je mir i tišina koju remeti jedino pjev ptica ![]() ![]() bako pa nisi sad trebala brinuti...ima jabuka i šljiva za utažiti glad ![]() Otok, jesi vidjela kako su se lijepo razrasli tvoji / moji sukulenti ![]() Gio i Anaida, uvijek mi je drago vidjeti vas u svom vrtu ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Molim izjasni se kakve su to prijetnje. Znas da uvijek napisem da ti je sve lijepo, i stvarno je tako. Cuvaj se ti na kavi.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Lijepi su ti asteri i sedumi ali je meni ipak najljepša cobeja ......koja prijetnja je upalila da se ja zagrozim mojoj jer neće cvijetati
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ma meni je micek mrak nakon cobee. draga, tak si mi blizu a tak daleko vu našim bregima. ima da susedi ponore kada vide tvoje cvetje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljeoitice stiže ti biljkica iz Sarajeva, šaljem čim dođem u Rijeku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cobea ti je prelijepa a i ostalo cvijeće ti je lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja isto uvijek pišem da je sve lijepo, ali uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
curičke za sve
![]() Triška draga, tebe da nema trebalo bi te izmisliti, hvala ti na dobroj volji i trudu, velika hvala i Sarajki, objema ![]() Brome...ovako ti to ide...po 150-ti put provjeravaš ima li bar naznaka pupova kod cobee...kad vidiš da nema, okreneš se oko sebe da vidiš jel ima susjeda u blizini, ako ih ima, okreneš se i vratiš se drugi puta kada ih ne bude, a ako ih nema onda lijepo kažeš štrajkašici: ako nećeš cvijetati, snađi se sama za zimovalište, a samo da znaš tu ti ima dosta snijega po zimi...okreneš se i odeš ![]() Tanja...ma blizu smo samo je uvijek malo vremena...iako sam išla do arhitekte u tvoj kraj nedavno ![]() ![]() antonija, RS hvala vam i ![]() htjela sam novu igračku pokazati, ali neće mi mob prenijeti slike na lap ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cobaea me bacila u trans
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
nemam rijeci.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |