Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 111>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:45
Predivan kamenjar, dobar ulovsmile99

Pa zar nisi oba batata od mene dobila?

E sad čekamo misteriozni cvjetek
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:56
Lip ti je kamenjar,dosta prirodno izgleda ,a mačuhice su predivnih bojaClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 01:32
Yes...Yes Šmrčko, ali pošto ste bile skupa htjela sam da obadvije vidite kako se brinem za njega, pazim ga i mazim

Kamenjar je donekle došao na moje. Da bi u potpunosti bio po mojoj želji trebalo bi ga srušiti i ponovo raditi, a to nažalost nie za mene.No za sada sam zadovoljna a do proljeća, tko zna što će još meni sinuti u glavi
Samo vi meni dodjite u posjetu, još uvijek su na terasi stolice i stol da odmorite malo

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:49
Ulov ti je ,kamenjar divan
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:53
Čekam da vidim gdje ćeš smjestiti one maćuhice?!smile198 Možda u kamenjar ili!?
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 20:44
Kamenjar bilo staro ili novo izdanje prekrasno izgleda ali eto mi cvjećari nemamo nikad mira pa stalno nešto mjenjamo.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 23:21
  Cvijeće lijepo a kamenjar čaroban!ClapClapClap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 23:48
Sjetila sam se da sam ti obje vrste donosila, a opet moža Alco vladaLOL
Ostala sam ti dužna obećane vinceSmile

Pelcaš mi ružu?Embarrassed
Idem u Hojin vrt, pa spatismilie_mil_025.gif
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 00:29
Zapelcala sam ti još u petak dvije vrste, ne jednu.....kako će uspjeti to ćemo vidjeti, Drži fige [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

P.S I Ortenzije su na pelcanju

Rijeka

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 19:09
maćuhice 2,40, ja ih platila 4,00 i još sretna mislila da sam dobro prošla!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 20:46
Eto ti ga na! Znaš ti gdje ćeš utržiti lijepo i jeftino!
Maćuhice su prekrasne i nigdje tako jeftine!

A kamenjar!! E pa na njemu ti zavidim. Ja sam počela krasti kamenje, skupljati usput, da onaj moj "ciglenjak" pretvorim u kamenjar... ali neće biti ni blizu tvojem!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 01:17
Nisam dugo bila u svom vrtu, pa ću ga malo osviježiti

Prvo nešto succulenata prije odlaska u zimovalište

Ova dvojica u sredini trebali su biti Sempervium Rubin. I bili su na početku a sada od Rubin ni R....

Nastavljam

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 01:39
Zajednička slika kaktusa u zimovalištu i poneki sukulenat

pa malo pojedinačnih

Još cvate

Glavni i odgovorni krivci za ovu kolekciju su Triša, Šmrčko i Hoya a i neke druge forumašice, no nisam ni poslikala sve......

Ima ih i tu, to je nazovi staklenik na balkonu

Za danas dosta, umorila sam, se sutra cvijetići
Sada idem

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 06:07

Lijepa, zavidna kolekcija. Sad neka miruju. a dogodine će biti WoW!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 07:30
Vau koliko mesnatica i bockavicasmile183
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 08:43
smile57
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 08:54
I tacno sam znala ko su krivci za ovoliku kolekciju kaktusa i sukulenata ,imas Lora divnu kolekciju
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:02
Tonguewow,kolekcija vrijedna svakog divljenja!ClapClap meni je ovo prekrasno!!!!! vidim da si se zarazlana forumu!!!! a neke moje susjede su zarazu pokupile od mene! širi se izgleda!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:54
Lora,ako treba pomoć oko čuvanja , ja sam tu ...
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 10:50
I ja moram reči smile227koliko sukulenata i kaktusa, prekrasno, gdje ti to samo stane preko zime.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.