Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 32> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooooj, kakva krasna slučajnost!!!!! Nisam odmah pročitala p. s. , a ISTU rečenicu sam ti napisala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anaida, nadam se da si pročitala onaj gore PS
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
WL, i ja te opet posjetila! Nema dana da ne dođem
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ajoj, imam goste, a mene nema!!!!
![]() Uglavnom, da odgovorim od početka, Smail-drago mi je da dijelimo isti ukus, ovo je samo mali dio lukovica koliko sam ih recimo rezervirala. Sad muku mučim gdje to sve posaditi, a da ne propadne u ovoj vodi. ![]() panda-drago mi je, navrati opet bigmama-e draga kad ti skužiš, kiša počne još jače lijevat, haha, je, to su te, giselice, vidiš draga, nisu no name, izdržale su sve ono štihanje i kopanje ljetos, i lani cijelo ljeto i jesen. Te su se bogme isplatile. Sad su za otpis, i japanke i čarape. ![]() Anči- ![]() Za tebe evo još jedna boja mojih monardica, koje ti šaljem možda ovaj tjedan. ![]() idemo dalje Konteso, eto vidiš, treba pažljivo gledati i voditi administraciju, tj zapisivati. ![]() ![]() Gioia, hvala, nadam se da će nas vrijeme poslužiti barem za ovaj idući vikend, kad već nije do sada. Frka me hvata jer ruže stižu za koji dan, a ja još nisam ni ovo završila. ![]() Lora, sunceeee, drago mi je da vam se sviđa moj mali raj freeeland-hvala ti na lijepim riječima podrške, ideja ne izostaje, samo nek bude zdravlja biti će svega!A kamenje... moja slabost. Poznajem ih puno koje bi si radije dva para poštenih cipela kupile, a ja samo kamenje trpam. ![]() antonija-naši obožavani klematisi spajaju ljude, žao mi je samo što mi jedan uništen od tuče ne pokazuje znakove života, nadam se da će se predomisliti, ako nikad onda u proljeće Vilmač-dugo vremena sam mislila da je velika nauka imati orhideje, da bi slučajno shvatila da je to idealna kućna biljka za mene koja inače ne voli često zalijevati biljke. ![]() ![]() Bromelija, uspjela ti poslati odgovor na pm. Drago mi je da ti se sviđa kod mene! ![]() Inače svima vam puno hvala na posjeti, dođite mi opet ![]() Oprostite mi ako slučajno koga zaboravim, nije namjerno, svaka dobra duša dobrodošla je u mom raju!!! ![]() P.S Draga Anaida, vjeruj mi da nema dana da i ja ne svratim do tebe. Sve si nas osvojila svojim cvijećem, velikim srcem, idejama i prekrasnim otocima!! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pregledala sve od prve do zadnje stranice i mogu samo reći predivno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
uživala sam u šetnji! orhideje su p r e d i v n e !
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepu si kolekciju kupila , slike cvijeća su ti lijepe, ali klematis je jedan i jedini ( on me i doveo na forum)
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasno novo ruho tvojeg vrta, prekrasno kamenje, prekrasna vrtlarica u čaparapa japankama, glavno da si ti sretna, neka ti ideje nikada ne prestanu navirati!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Ponovno sam malo prošetala tvojim vrtom. Divno ste sve na kraju sredili. Kod tebe se rađa pravo malo biljno carstvo, a ni ideja vam ne nedostaje.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zelim ti srecnu sadnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hmmmm finog cvijeća si kupila, tj. lukovica i već se veselim njihovoj cvatnji
![]() vidiš...ova monarda je fakat lijepa, dobro da je anči bila vrijedna i podsjetila nas na nju ![]() ajme sve mi se već izmiješalo po vrtovima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, sad sam tek vidjela (i skužila) japnke u vrtu.
Naša Waterlily, nova kolekcija VRT´A´PORTER! ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaoj prekrasno bas mi se svidja...
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga waterlily pa ti si već bila u kupovini lukovica, izbor ti je super ja imam nekih izmjena u planu a u te izmjene ulaze i lukovice pa se nadam da neće biti prekasno za ovu jesen.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Gioia, naravno da ću slikati.
![]() Bergenia, drago mi je da ti se sviđa! ![]() Evo nečeg novog što čeka da svane sunce, pa da ih konačno posadim. Ovaj mališan ![]() Lukovice! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nekako nisam stigla u ovaj predivan vrt nakon radova! No, možda još i blje sad sam pregledala nekih 10- ak stranica i ostala ODUŠEVLJENA! Preobrazba u tvom vrtu je u potpunosti uspjela! Sviđa mi se realizacija ideje! Vrt polako prerasta u pravi mali raj!
Pošto sam vrt pregledala nekoliko puta ova slikica mi je nekak posebna;
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje, drago mi je da vam se sviđaju moje slike, puteljak, orhideje i čarapice, ne nužno tim redom. Šteta kaj imaju rupu. S bočne strane.
![]() ![]() Ostadoh vam dužna sličku zculcasa. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |