Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 96> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čitam,učim,hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ups, bako skoro sam te krivo uputila, sorry
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Nema problema Konte, ne bi ni ja znala da nemam te biljčice. Još uvijek ne razlikujem neke jovibarbe od sempervivuma dok ne procvjetaju, toliko su slične. Muhlenbergia hvala za determinaciju jovibarbe, zapisat ću. Androsace (imamo i hrvatski naziv mužika) prezimljavaju bez problema i na kontinentu u dobro dreniranom tlu (kamenjaru). Za Orostachys iwarenge nisam sigurna, pa ih spremam u negrijani plastenik, nekako mi izgleda krhko. Po literaturi pripada zoni 6-9, širok pojam. Znaš li što o tome ili da žrtvujem koju biljku pa isprobam... |
|
![]() |
|
Baka Bea
Nije mi poznata ova vrsta Orostachysa.Ja imam jednu vrstu za koju pretpostavljam da je vrsta Orostachys spinosa,kupljena je bez naziva pa nisam siguran. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
što me oduševilo je slijedeće: kad sam sadila, bila sam očito jako
nespretna
![]() ![]() ne samo što sam sretna što se obnovio, nego i zato jer se primio očito jako lijepo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma bas su krasne slicice ! Ja sam presretna jer se sve kaj mi je Natalija poslala , primilo i lijepo napreduje !
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute
![]() ne sjećam se što sam ti poslala, ali mislim da čuvarkuće zimi možeš ostaviti vani, samo ne smiju biti na mokrom mjestu (i ne zalijevati ih) |
|
![]() |
|
ivanita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
pozdrav svima, ja sam totalni početnik što se tiče uzgoja biljaka i bilo kakvog skupljanja, ali od nekud se mora početi, jel tako?
![]() čitam vas već duže vrijeme pa sam se odlučila napokon registrirati! zanima me da li postoji mogućnost da mi netko pošalje par BILO KAKVIH ![]() trenutno ih imam par...mislim da su svi ista vrsta...uskoro stavim i koju slikicu! |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
bravo mihaela divne su
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Natalija , poslala si mi puno toga i vele oni koji su ostali da sve lijepo napreduje , a ja cu , cim stignem u HR napraviti slikice i staviti ih ! ![]() |
|
![]() |
|
ivanita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() /07112010278.jpg"> ![]() Slikano je sa mobitelom tako da kvaliteta slike nije baš neka! |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno,
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |