Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Zbilja si se raspištoljila. Pikavipatuljci su ti herzig! Lajkam na veliko (posljedica FB)
A za ono od jučer, jesam malo nagla i uvijek trčim pred rudom. Nekad i padnem, al se uvijek dignem. A nekad ostanem ležati. ![]() I japanke nosim po vani dok god nema minusa. Al na čarape naravno!! ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lille, hvala ti na posjeti. I drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće.
A sad, kako sam i rekla, nastavak slika, tj. malo pokućaraca. |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće, a vrt... ?
![]() Šta se brineš za travu (njoj i tako ništa ne smeta, ni kiša, ni sunce) kad imaš prelijepo cvijeće.
Hosta i cvijet
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hej bigi, i moja hosta cvate.
I waigela i onaj žuti grm i phloxići u kamenjaru. I kerija. Voće mi je cvalo prije dva tjedna. Ja mislim da je to posljedica onog nevremena. Biljke su si utuvile u glavu da je tada bila zima. Sad sve cvatu. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj sada da te opet nema mjesec dana!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ej, kaktusiću, hvala ti.na posjeti, a hosta... jel ti stvarno misliš da ja znam kako se zove? A znaš ona šarenolisna, ne znam kako drugačije da ti objasnim. Ajde, pogledat ću dal imam sliku.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, nisi jedina. nakon ovolikih kiša nemoguće je izbjeći travurdinu. hvala ti unaprijed!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se dobro prošetala tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej, dragica moja, vraga ja stignem! Vidiš da sam samo detalje slikala, nikakve panorame, da ne vidite zaraslu travu, korova kao u priči... A papmasicu onu pravu ti ja nemam, ja ti samo ovaj šaš imam. Al njega dobiješ, naravno. |
|
![]() |
|
Aaa, si vidjela kako sam se razbacala. Buritov rođo, aloja i kameni cvijet su prekrasni, zna se zašto ![]() ![]() Ovaj obrub od astera imam već godinama, al moje cure uvijek na istom mjestu gaze pa je malo deformiran. Samo ti meni donesi svog kornija, sve drugo tvoje super raste kod mene, pa će i on. Puseee! |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ej Bigica, nemoj se izmotavati s posjetom svom cvetju.
![]() |
|
![]() |
|
Eto ti kad trčiš pred rudo (ma kako sam pametna, svašta ja znam, svakakvih izraza i poslovica. Samo biljkama imena ne znam ![]() Jel si stvarno mislila da ću tvoju juketinu preskočit? Ma sram te može bit! Jest da sam je malo očerupala, al ono donje lišće je bilo onak malo fujbljak, pa sam ga cvaknula. JAPANKE? Jesi s Marsa il s Venere opala? Moje su već 2 tjedna pospremljene, nema vađenja do slijedećeg ljeta! Da japanke, ne mogu vjerovat! Vani pingvini u nesvjest od hladnoće padaju a ona meni o japankama. Svašta! Predbilježbe ne primam, jer nema šanse da se sjetim gdje sam kaj predbilježila. Al naravno da ćeš dobit i šaša i mente, sam me sjeti. Al šaš ti donesem od svekrve, ona ne zna kam bi s njim kolko ga ima. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uh, al' si se raspištoljila
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ola, mučačo! (valjda se to tak kaže, da sam češće Marisole i Angele i vrage gledala, možda bi i naučila) Ma većinu sam ja poslikala, MM je 4-5 kom koje ja nikako nisam uspjela "uhvatit", i to nakon pol vure moljakanja se digao s kauča. A glicinija je super, fala dragom bogu, mislila sam da niš ne bu od nje. |
|
![]() |
|
Draga hoya, pa jesi ti to meni došla u pohode? Baš si me razveselila, da znaš. Vidiš kako ja na sve pazim, rijetko sam tu da bi ti ostalo sve stigla. A gajbe? Hmmmmm..... još su one u dvorištu al lijepo posložene i tamo gdje nikom ne smetaju. Sutra sliknem pa stavim. Mogu ti reć da i meni fale. Desi mi se da uđem u dvorište i mislim da sam u krivo ušla, ne prepoznatljivo je bez tog zaštitnog znaka. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |