Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na posjeti, bila mi sveki iz KT pa sam morala malo s njom pričati, spasio me CIF, pokazivala sam joj vaše cvijeće, nabrala jedn vreću cvijeća iz mog vrta i ode baka sva sretna natrag u KT.
Otišli zadnji gosti iz ovog apartmana pa sam slikala donji vrt, najrasvjetanije u njemu su lantane, anemone i asteri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Timijan limun ima puno sjemenka ![]() ![]() Festuca i aster ![]() Maslina je puna plodova, sve se grane savijaju, ova slika je za Medu, asocirala me na njega pjesma ...nema koga da je bere... ![]() Pitosporum je pun plodova, kad puknu unutra su crvene bobice koje djelujudekorativno ![]() Ruzmarin i vatreni trn ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Imaš tako kraso sve uređeno, puno vrsta cvijeća.... ne bi htjela ponavljati već napisano.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Malo sam u zaostatku s posjetama vrtovima. Tako nisam ni kod tebe bila izvjesno vrijeme. Sve ti je prekrasno kao i uvijek
![]() ![]() Žao mi je jedino za onu predivnu padinu ostića, ali i ja vjerujem da će se oni oporaviti |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Eto mene draga moja i do tebe...nije me dugooo bilo i sad sam se zaista nagledala ljepote...Cvijeće ti je zaista predivno...neću ništa posebno izdvajati jer je sve divnooo...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Kod tebe prelijepo kao i uvijek. Za ostiće ne brini, žilavi su oni. Kad krenu kiše opet će se oni zazelenjeti i vrlo brzo procvjetati.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sunčana slika je prekokeasna, jeli to ukrasni slak, para mi se da jest.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sunčana slika je fenomenalna,a ovo sunce je stvarno ugodno i cvit uživa u njemu
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mogli bi se dogovoriti i svi doći k tebi na šetnju
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kao što Otok reče i ja bih tako rado stvarno prošetala onim krivudavim puteljcima tvoga vrta. Predivno!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo i nakon najave kiše za Dalmaciju, nas je opet mimoišla, palo pet kapi i udarila bura, ali s burom dolazi sunce...
Niho ništa od one bugenvillie ![]() Smail dobro kažeš, ovo je najdraži posao, još ovaj tjedan imam puno posla u hotelima, ali onda u vrt. Freeland ma ima kamenja koliko hoćeš, možeš i ponjeti pun gepek ![]() ![]() Vidim da vam se sviđa moj cvjetni zid i stazica koja vodi do kamenjara, taj zid je bio nešto najružnije u cijeloj okućnici, ali sad se cijeli zazelenio i uvijek nešto cvate na njemu sada će biti najljepši, cvate budleja, žuta penjačica, slak, podranea, pasiflora, ruža, lantana... sve se ispreplelo, neznam tko će to odmrsiti. Smrcko ja isto mislim da je najljepša plaža, u svakom slučaju je prirodni fenomen, jer je jedina koja stoji okomito na obalu, ali nikako da nam daju plavu zastavicu , kao trebalo bi na plaži biti jedno stotinjak tuševa... i svakakvih modernih gluposti ![]() Hvala vam svima što posjećujete moj vrt, ovo je bilo neko ludo ljeto, a ja sam manje zaljevala (čitaj više drugog posla), ipak sve u svemu je dobro, a jesen ima neku posebnu čar... Samo jednu sunčanu sliku za večeras, nastavak sutra ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Stanje tvojih ostića zorno prikazuje kakvo je tu podneblje i kako bi izgledao i ostatak tvoga vrta da nije tvojih vrijednih ruku koje ga zalijevaju. Zbog toga kod tebe uspijevaju i biljke koje u tom podneblju inače nebi preživjele.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasan ti je ovaj cvjetni zid...a i budleja je prelijepa.....ja imam jednu mladu tek od ove godine i stalno cvate...baš sam zadovoljna njome. ...nove sličice su lijepe kao i uvijek...neznaš šta je ljepše, lijepo uređena okućnica, prelijepe biljke, ili morska pozadina....ma mrak!!!!![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe se zahuktava cvjetna sezona
![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Prekrasna okućnica -svaka čast!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo i mene u tvome vrtu da ostavim trag mada ja često svratim i uživam u miru, tišini i ljepoti tvoga raja ...hvala ti što ovu ljepotu dijeliš sa nama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se došla ugrijati.. 12 celzijevaca, pada,pada i pada.. Ova stazica mi je stoga baš trebala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam gledala tvoje ostiće,ali koliko se ja sjećam i lani su bili takvi i onda su se lijepo oporavili
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |