natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 109> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednostavno i opet savršeno.Oprosti mi ako si to već nekome odgovorila ali ova kao gotička slova ,dali je to print,kist i ruka ili nešto treće.Mislim da si jednom za vitice rekla da je ruka.Boja ,flomaster,kontur?S čim ljepiš ogledalo?Tenx na odgovoru.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e to se zove-doživjeti stotu!!!Bravo! dobro kaže Tatjana-nadmašila si samu sebe!!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da si nadmasila samu sebe,stvarno ti lezi da radis za klince i klinceze.
SUUUUPPPPPPPEEEEEERRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam lijepo curke...
dok je pločica za magdalenu bila moje malo kemijanje sa kako bi moj muž rekao preko nekoliko kerefeka, slijedi sada jedno ogledalo za koje nisam imala puno vremena. na prijašnjim winx ogledalima sam koristila printeve i dorađivala sjenčanjima. sada sam se poslužila gotovom salvetom na koju sam samo "zakeljila" salvetu. rubove obojala ne bi li što uvjerljivije napravila prijelaz sa podloge na salvetu i kasnije malo gliterima i ukrasnim kamenčićima ukrasila salvetu, te dodala malo 3D medija.... ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
preeedooobrooooo |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
baš su ti divne ove pločice!
![]() dala si me u razmišljanje, mogla bi i ja takvo što napraviti svom bratiću!
![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pločice su prekrasne, ne znam koja je ljepša.
Malo si promijenila dizajn, mislila sam da ne može biti ljepših od onih sa
das masom, ali sada sam u dilemi za koju bih se odlučila.
Svaka je lijepa na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam curke, uvijek imate lijepu riječ poleavh za moje radove. to me uvijek toliko podigne, da me uhvati totalna euforija i onda bih samo radila i radila i radila....
dok sam tako raspoložena, iskoristila sam odmah priliku da napravim još jednu pločicu i da krenem u babine koje već duže vrijeme nekako odugovlačim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nato dala si mi ideju, ali stvarno ti je ovo ogledalce perfektno.Osim toga treba imati dobru ruku da se to mirno sve iscrta a ne moja stara.
SUUUUUUUPPPPPPPPPEEEEERRRRRR. |
|
![]() |
|
elza... uvijek ih iscrtam prvo olovkom...lakše ih tako slažem iz svoje glave na podlogu....
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Svaka ti čast na ovim viticama, nacrtati to bez šablone je prava umjetnost.
Iscrtavaš li konture prije olovkom ili odmah iz glave "pišeš"?
U svakom slučaju bez premca si!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sigurno je za neku djevojcicu,tako je njezno...krasno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
da mi 100. stranica ne stoji prazna, dodajem na nju najnovije ogledalo koje sam neki dan završila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vama svima što ste me pratile svih 100 stranica...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I tako si stigla i do stotke.....
Hvala ti za prelijepe radove koji si podijelila s nama |
|
![]() |
|
prvo curke hvala vam na čestitkama...fakat dogurala ja do 100.stranice... :D
tatjana... slovasu rađena od mosgumi pjene - spužvasta masa.... motivi su sa decoupage papira, nije salveta u pitanju... |
|
|
|
![]() |
|
Nato od cega si napravila imena, nisam dobro razumjela.
Moze li se raditi od dlet mase, jer i ja imam jednog bebeka.Drugo gdje si nabavila onu salvetu sa odjecom. Super ti je kutija. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čestitam na 100. stranici!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kao prvo - čestitam na 100-oj stranici!!!! ovdje je pohranjeno toliko lijepih stvari i pozitivnih emocija da ih vrijedi ponekad sve pregledati ispočetka. čestitam majstorice
![]() a pokloni za bebača? pa opet me bacaš u
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Ovo je nešto presavršeno, ja sam očarana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |