Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 7891011 37> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogrešno!!! Ja sam iz grada na pola puta između Osijeka i Donjeg Miholjca.
Smail pročitaj velika slova u mom odgovoru i dobit ćeš ime moga grada.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već te zamišljam
Ništa morat ću zbog tebe i Anaide čuvati straže u vrtu |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma stavi nekog vuka da ne kažem medu jedino se toga bojim.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga lilie shvatila sam da si iz Belišća, ja sam iz Slavonskog Broda tj. nedaleko Broda putem za Đakovo. Veliki pozdrav tebi i Slavoniji
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne trebam ti saviti, kod mene su medeki stalni posjetioci. Ima i po koji veprić.
Susjedi na par desetaka metara je medo legao pred vrata namirisao ručak Ponekada bace koji kontejner i vole miris ćevapčića |
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrckice kada sma bila mala išla sam baki u Liku a ona uvjek govorila da joj medvjed dolazi pod vanjkuš jesti kruške od tada se bojim medvjeda, a ovi danas medvjedi jedu ćevape hehehe.. vremena se i kod njih mjenjaju.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilie pregledavala sam puno vrtova doduše ne još sve ali nisam naišla na tvoj vrt reci mi gdje ga skrivaš?
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail, i ja opet bila u tvojem vrtu i dvorištu pa ti pozdrave ostavljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, gioiaa pozdrav i vama.
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitala si za kamenjarku. Gledala sam samo list godinu dana, a onda me oduševila:
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po ovim tvojim slikama onda bi ovo kod mene mogla biti kamenjarka, posijana tek ovo ljeto, a cvjetala bi iduće godine, ako se ne varam to je trajnica. Molim te pogledaj ovo u desnom uglu.
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je Smail, po toj slici sam ti i tražila moje. Nisam našla najljepšu sliku. Cvijetali su kad ničega još u vrtu nije bilo, imaju jako intenzivnu žutu boju i te su kugle dugo trajale. Moje su bile lani takve, a kad su procvale jedva bi ih mogla rukama obuhvatiti.
Nakon godinu dana čekanja oduševile su me i jedva čekam novo proljeće - trajnice su!
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je sve smail bas sam se odusevio....svaka cast...:D
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga hoya hvala ti na pomoći, i ja jedva čekam proljeće da vidim njihov cvijet.
Panda drago mi je da si bio u mom vrtu i da ti se sviđa. |
|
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam kako mi je promakao ovako lijep i zanimljiv vrt pa ti se tek sada javljam sa pisanim tragom...najprije ti želim ugodno druženje, oduševio me tvoj kamenjar, a tek ruže stablašice predivne su....
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bromelija čast mi je što si navratila u moj vrt i nadam se da ćemo se dugo družiti.
|
|
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom sam prošetao tvojim vrtom od početka do kraja i nemam riječi Stvarno je krasno sve. Posebno mi se sviđa traktor, siguran sam da bi mi puno pomogao u vrtu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da bi ti traktor pomogao kao i meni još da ti iznajmim šofera pa da trčiš za njim i paziš da ti nešto ne pogazi. Hvala ti na posjeti, koprive sam udomila hvala ti.
|
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam bila 2 dana na forumu da ti odgovorim na pitanje ali vidim da si već našla moj vrt.
Još jednom da ti pohvalim vrt i kamenjar, predivni su!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |