Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahah...to tek i je najljepše cvijeće...daj onog šta si obečala gratis..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
eeeeeee sine onakvo cvijeće ovdje ne stavljam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
hahaha...ma davaj tu onog gratis...od tamo si pobjegla a meni sad malooo
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mma nema vremena eto je na fb-non stop sve mulja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bit će bit će ovih dana...sad stižem tek zaostatke po vašim vrtekima!!
|
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ak' si tu onda koja fotkica ne bi loše došla!?
![]() |
|
![]() |
|
eto mene draga moja, haram po forumu na veliko!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi, baš smo pričali o tebi neki dan...sigurno si u velikom poslu oko krizantema. Kada uzmogneš javi se
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga štefkaja nisam dugo na forumu i teško mi je sve poloviti, kod tebe pravi cvjetni raj a od sličica ni s, molim te nešto novih slika sigurno imaš što slikati jer sve što sam vidila doista je prekrasno, balkoni puni cvijeća oko kuće ma sve čista desetka.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Vidi jebolan došlepa sa svim svojim ljepoticama do 100-Ma svaka čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa draga gdje su slikice a naravno i ti ,evo mjesec kako te nema
![]() pa probudi se dosta je spava |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stefi, čestitke i sad - slikice, slikice... (Usput javljam da tvoj pelin kod mene raste fantastično!!)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitke i od mene,a gdje su slikice
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
čestitke za stotu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slavljenice , čestitke za stotku i želim još puno takvih stotki !
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve najlipše čestitke za tvoju 100-u stranicu na kojima si nam pokazivala slike tvog predivnog vrta,veseli me što si se javila,a još ču se više veseliti novim slikama iz tvog vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Sve je lijepo, divno krasnoo! Hrana za duh i tijelo.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja bi radije slike
![]() |
|
![]() |
|
Joooj drage moje hvala vam svima puno puno...eto mene sa velikim zakašnjenjem...a da sam znala da imam posjetu ostavila bih ja i kolače...Bit će uskoro i slikice...Svima šaljem puno puno
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |