Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 13:03
eh pa lako je vama slavoncima kad ste blizu jedni drugima, ali i nama sarajlijama nije mrsko posjećivati vaše lijepe vrtove.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 13:13

sve sam pregledala i svaka čast-jako puno truda i ljubaviClap

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 11:23
Dragi moji poznavaoci cvjeća imam pitanje koje me ovih dana brine jer sve nešto pišemo o jeseni da li ova pustinjska ruža može kod nas na kontinentu prezimiti vani ili da ju stavim u teglu u kuću,imam je sada prvi puta pa nemam iskustva.
i di da još jedno, molim identifikaciju ovog cvjetića desno od pustinjske ruže, kupila sam sjeme kao kameniti cvijet za kamenjare ali nisam ga nigdje vidjela u živo pa neznam da nisam ostavila korov a kamenitu travu iščupala jer mi je svašta oko toga nicalo.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:00
draga smajlić kod mene ta delosperma prezimljava već tri godine u vrtu u sarajevskoj klimi.ti si iz zagreba koji je u istoj zoni s nama pa mislim da neće biti problem da je pustiš u vrtu da živi.za nju je poznato da raste na lošoj zemlji, ako je prebaciš u bolju zemlje nego gdje već raste neće napredovati.ja sam je ovih dana malo kidala jer se baš razrasla i po cijelom vrtu pobola reznice.to sam već prije radila i svaka se grančica primi koju ubodeš.ovo ti ne pametujem nego samo pričam svoje iskustvo.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:06
LOLTraktor izgleda kao pravi. A obzirom na veličinu imanja, naravski, da bi svi mislili da sjedneš u njega i ....LOLLOLLOL

Tvoja delosperma cvjeta više od moje uz more. Baš je lijepa.
Znači idete na "proizvodnju" s plastenicima. Ma, znam vjerojatno samo za svoje potrebe, ali je zbilja šteta ne iskoristiti taj prostor!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 19:57
Draga magnolija kada preživi sarajevsku klima sigurno će i kod mene, ostavljam ju vani pa šta bude eto ti kažeš da imaš pa ako i izmrzne ja ću doći k tebi pa ću imati i ja hvala ti na odgovoru.
-Draga baka ima puno za kositi kod mene ali imam ja i pomagaće uglavnom snahu ponekad i sina. Plastenik će biti mali i uglavnom samo za svoju potrošnju naravno malo i za susjede, kada stigne stavljam odmah sličice, za nešto veće nije niko zainteresiran da radi meni će i ovo biti puno. A prostor je uglavnom mojim unucima i malim susjedima za igru, bar za sada dok su mlađi.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:00
Dragi moji imam ja puno planova od kada sam na ovom našem forumu, na gornjoj slici gdje se vide one kocke koje dijele cvjetnjak od travnjaka imam namjeru stavljati kamenje samo da ga nabavim i malo proširiti cvjetni dio pa tako i cvijeća više posaditi.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:28
Draga Smail svaka ti čast...vrt je zaista predivan...
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:49
ako ti delosperma i ne preživi zimu, budemo ti poklonili drugu. Za nju je zapravo najopasniji vaišak vlage zimi. Ono desno mi ne sliči na kameniku kakvz ja znam, što ne znači da nije.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:44
Draga Sara hvala ti za delospermu uistinu mi je posebna i bilo bi mi žao da je nemam, naravno moramo i to isprobati i ostaviti je vani pa šta bude ako kod mene propadne eto opet ću je dobiti, a ono što mislim da je kamenita trava ostavit ću da vidim što će biti ne liči mi na nijedan poznati korov. Na kavi mi je bilo super baš sam zadovoljna što sam i osobno upoznala neke naše forumaše.Pozdrav.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:46
Draga Štefkaja uživam u cvijeću i volim kada je uredno, nije baš neka velika kolekcija kao kot tebe ali nadam se da će biti više toga ...
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:55
Pravog li šarenila kod tebe. Stablašice su fenomenalne!!!! U mom vrtu je samo jedna ruža za sad Cry, al mi je želja imati ih puno više. Dal ću uspjet ovu godinu ih posaditi vidjet ću.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:03
Draga Lilly u jesen ti je najbolje vrijeme za sadnju ruža pa dobro ako i ne uspiješ još uvjek imaš proljeće na raspolaganju. Volim ruže i nemam ih toliko koliko želim ove moje osim stablašica nemaju baš neko zvučno ime uglavnom su pelcane pod flašom u jesen ali su uvijek bolje one kupljene  kontejnirane bujnije su od pelcanih.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:10
Znaš šta smješkice moja, dok nije bilo tebe na forumu ja mislila da smo ja i Ančica jedine Slavonke (mislim od aktivnijih, naravno) na forumu kad ono eto ti ga, ima nas ohooo, pa dobro i ja sam sad kako ti reče izvozna ali jednom Slavonka, uvijek Slavonka gdje god da me vjetar odnese LOL.Stvarno je dobro da si nam tu Hug.
E vidiš, i mene je ta pustinjska ruža "patila" , bez pitanja dobih odgovor Wink a ako nam se smrzne gdje ideš ti po nju idem i ja Approve LOL
Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:14
Ruže su ti za 10 a  i kamenjarThumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:14
Dopada mi se sportski duh u tvom vrtu, volim odbojku i stoni tenis
Jako bitno da su dječica aktivnaSmile

Sviđa mi se ono oko kuće što radite, vidim po gradu da tako ukrašavaju oko drveća. Moderan dizajnThumbs%20Up
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:15
Imaš pravo draga Ivna u pogledu ove naše pustinjske  idemo kod RSare ona mi je rekla da se niš ne brinem, eto pozavršavala sam poslove što sam imala i sad šećem vrtovima ti si mi nešto malo zatajila sa svojim slikicama, i žao mi je što nisi bila u ponedjeljak na zg kavici ali ima još vremena upoznat ćemo se već.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:17
Draga šmrcko još samo da mi je onog tvog kamenja što je kod tebe dobilo izgon još bi bila zadovoljnija.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:48
Nema izgona kamenja, sve što pokuša bježati vraća se natragLOL
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:52
A ja mislila da bi mogla nešto ušičariti kod tebe, baš si škrtica, zamisli da ja dođem s tačkama kod tebe i onako nisi sada u vrtu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.