Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh pa lako je vama slavoncima kad ste blizu jedni drugima, ali i nama sarajlijama nije mrsko posjećivati vaše lijepe vrtove.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
sve sam pregledala i svaka čast-jako puno truda i ljubavi |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi moji poznavaoci cvjeća imam pitanje koje me ovih dana brine jer sve nešto pišemo o jeseni da li ova pustinjska ruža može kod nas na kontinentu prezimiti vani ili da ju stavim u teglu u kuću,imam je sada prvi puta pa nemam iskustva.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga smajlić kod mene ta delosperma prezimljava već tri godine u vrtu u sarajevskoj klimi.ti si iz zagreba koji je u istoj zoni s nama pa mislim da neće biti problem da je pustiš u vrtu da živi.za nju je poznato da raste na lošoj zemlji, ako je prebaciš u bolju zemlje nego gdje već raste neće napredovati.ja sam je ovih dana malo kidala jer se baš razrasla i po cijelom vrtu pobola reznice.to sam već prije radila i svaka se grančica primi koju ubodeš.ovo ti ne pametujem nego samo pričam svoje iskustvo.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Tvoja delosperma cvjeta više od moje uz more. Baš je lijepa.
Znači idete na "proizvodnju" s plastenicima. Ma, znam vjerojatno samo za svoje potrebe, ali je zbilja šteta ne iskoristiti taj prostor!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga magnolija kada preživi sarajevsku klima sigurno će i kod mene, ostavljam ju vani pa šta bude eto ti kažeš da imaš pa ako i izmrzne ja ću doći k tebi pa ću imati i ja hvala ti na odgovoru.
-Draga baka ima puno za kositi kod mene ali imam ja i pomagaće uglavnom snahu ponekad i sina. Plastenik će biti mali i uglavnom samo za svoju potrošnju naravno malo i za susjede, kada stigne stavljam odmah sličice, za nešto veće nije niko zainteresiran da radi meni će i ovo biti puno. A prostor je uglavnom mojim unucima i malim susjedima za igru, bar za sada dok su mlađi.
|
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji imam ja puno planova od kada sam na ovom našem forumu, na gornjoj slici gdje se vide one kocke koje dijele cvjetnjak od travnjaka imam namjeru stavljati kamenje samo da ga nabavim i malo proširiti cvjetni dio pa tako i cvijeća više posaditi.
|
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga Smail svaka ti čast...vrt je zaista predivan...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ako ti delosperma i ne preživi zimu, budemo ti poklonili drugu. Za nju je zapravo najopasniji vaišak vlage zimi. Ono desno mi ne sliči na kameniku kakvz ja znam, što ne znači da nije.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Draga Sara hvala ti za delospermu uistinu mi je posebna i bilo bi mi žao da je nemam, naravno moramo i to isprobati i ostaviti je vani pa šta bude ako kod mene propadne eto opet ću je dobiti, a ono što mislim da je kamenita trava ostavit ću da vidim što će biti ne liči mi na nijedan poznati korov. Na kavi mi je bilo super baš sam zadovoljna što sam i osobno upoznala neke naše forumaše.Pozdrav.
|
|
|
|
![]() |
|
Draga Štefkaja uživam u cvijeću i volim kada je uredno, nije baš neka velika kolekcija kao kot tebe ali nadam se da će biti više toga ...
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pravog li šarenila kod tebe. Stablašice su fenomenalne!!!! U mom vrtu je samo jedna ruža za sad
![]() |
|
![]() |
|
Draga Lilly u jesen ti je najbolje vrijeme za sadnju ruža pa dobro ako i ne uspiješ još uvjek imaš proljeće na raspolaganju. Volim ruže i nemam ih toliko koliko želim ove moje osim stablašica nemaju baš neko zvučno ime uglavnom su pelcane pod flašom u jesen ali su uvijek bolje one kupljene kontejnirane bujnije su od pelcanih.
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Znaš šta smješkice moja, dok nije bilo tebe na forumu ja mislila da smo ja i Ančica jedine Slavonke (mislim od aktivnijih, naravno) na forumu kad ono eto ti ga, ima nas ohooo, pa dobro i ja sam sad kako ti reče izvozna ali jednom Slavonka, uvijek Slavonka gdje god da me vjetar odnese
![]() ![]() E vidiš, i mene je ta pustinjska ruža "patila" , bez pitanja dobih odgovor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Ruže su ti za 10 a i kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dopada mi se sportski duh u tvom vrtu, volim odbojku i stoni tenis
![]() Jako bitno da su dječica aktivna ![]() Sviđa mi se ono oko kuće što radite, vidim po gradu da tako ukrašavaju oko drveća. Moderan dizajn ![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo draga Ivna u pogledu ove naše pustinjske idemo kod RSare ona mi je rekla da se niš ne brinem, eto pozavršavala sam poslove što sam imala i sad šećem vrtovima ti si mi nešto malo zatajila sa svojim slikicama, i žao mi je što nisi bila u ponedjeljak na zg kavici ali ima još vremena upoznat ćemo se već.
|
|
|
|
![]() |
|
Draga šmrcko još samo da mi je onog tvog kamenja što je kod tebe dobilo izgon još bi bila zadovoljnija.
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema izgona kamenja, sve što pokuša bježati vraća se natrag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ja mislila da bi mogla nešto ušičariti kod tebe, baš si škrtica, zamisli da ja dođem s tačkama kod tebe i onako nisi sada u vrtu.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |