Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bi-Biljana i salvete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bi-Biljana i salvete

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunčicaVŽ View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunčicaVŽ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 11:31
Ma prekrasno...rastopila sam se...obožavam ruže i ove sve do jedne stvarčice su me oborile s nogusmile39
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 13:45
Rekli su da se ne smiju slova sa kvačicama koristiti
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 13:42
[QUOTE=tatjanabajcic]Ja radim 1 godinu, a ona je tek pocela i presisala me u svim idejama a i u radovima. QUOTE]
TB, daj molim te koristi slova sa kvačicama, ovo me je nasmijalo do suza smile96

i hvala ti....ozdravi nam čim prije!!
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 10:24
Osim stolice, sve vidjela i ja uzivo, kao i ona moje stvari, bas radimo kao mati i kci. Radi i samo donese da vidim, perfektne su joj stvari. Ja radim 1 godinu, a ona je tek pocela i presisala me u svim idejama a i u radovima.
SSSSSSSUUUUUUPPPPPPPEEEEERRRRR!!!!!!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 09:45
saro i kika hvala vam i šaljem puno smile79
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 09:11
-evo da se nadovežem na Saru i ja na drugom kraju grada uz kavicu uživam u gledanju tvojih radova
-BI-BI mislim se što napisati da bude adekvatno tvojim radovima i da,to je to: "RAPSODIJA LIJEPIH STVARI"...
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2010 u 08:44
evo pijuckam jutarnju kavu i istinski uzivam u tvojim radovima,kutijice raznolike i svaka lijepa na svoj nacin ...ah stolica,majstorski si je odradila,cestitamsmile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:46
hvala ivna smile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:27
Biiiiiiiibiiiiiii kakva stolica smile39! E sad ispada da ostalo nije lijepo, ma jest, genijalno je ali stolica me je oduševila, ženo svaka čast smile141!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:17
i za kraj jedna XXXL kutija Wink.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:14

a radili su se i podmetači

ne, nije zabuna. evo ih

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:12
pa set kutijica....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:11
onda je došla na red kutija za nakit za jednu mladu damu

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 23:09
smile56
da,da, dugo nisam ništa objavila. tko mi je kriv kad sam mahom radila rođendanske poklone. obzirom da su svi preuzeti, sada ih mogu objaviti. pa krenimo redom.....

prvo priča o jednom starom oronulom stolcu, kako je prešao put od ružnog pačeta do labuda. izgledao je ovako

gadno,zar ne. e pa nije dugo.....

najveće zadovoljstvo mi je bilo sretan izraz prijateljičinog lica. sada joj služi kao ukrasni stolić.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:44
otok, sandraST - hvala smile79
Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:27
kuhinja je prekrasna... baš po mom guštu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 19:28
Rascvjetana kuhinja! Baš će biti gušt tu kuhati.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 19:21
ivna, poanta je bila da vlasnica savlada neke korake u decoupag-u pa se nitko ne buni što je odradila veći dio posla smile60. inače hvala ti na posjeti, voljela bih te ponovno sresti na nekoj kavici, bilo mi je jako ugodno u tvom društvu smile198
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 19:17
kika56 - hvala na posjeti i komentaru smile79

konte, hoćemo napraviti jednu ubrzanu radionicu?? vjeruj mi - lako je.....
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 00:23
-bravo za obnovljene dijelove kuhinje,super je...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.