Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Korisnik | ||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TB nisam još radila shaby
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Kuhinja je ispala super
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
mnataša, konte, TB, mumica, RS - hvala vam kako u moje ime tako i u ime vlasnice kuhinje
![]() ![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
odličan - pet od tete vrtlarice za tetu salvetu |
||
![]() |
||
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
|
ostadoh bez teksta, sve je fenomenomenalno
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Kuhinja izgleda famozno.
Konte pa zar ti jos ne znas rubove raditi. Ne smije recikako se rade / pluni i obrisi/ tako se to zove. Ajde malo probaj, ja sam na mokro boju u boju. |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
odlično izgleda kuhinja
![]() jučer zaboravih pitati....pa ako izvalim i ostanem živa ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
make over je gotov i potpun...krasan rad.. svaka čast i sve pohvale vrijednim majstoricama....
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
ma nema veze draga! i ja za tebe u praznoj kutiji od cigareta. sjeti me se i za drugo.
![]() zasladi se |
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
draga, zaboravih nešto na zadnjem sjedalu moga auta (a nije bijelo dugme
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a kaj bi s vragom imala posla
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma neću imati posla s tobom!
![]() |
||
![]() |
||
|
drage moje hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima, time me "gurate" naprijed.
draga moja TB, i te kako si mi pomogla!!! ajde barem priznaj da si mi moralna podrška , molim teee
![]() a sada nastavak sage o kuhinji!!! u novom nastavku pogledajte kako izgledaju gornji elementi nakon "intervencije".......
|
||
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Moja pomoc je bila tako mala da nije vrijedno ni spomena. Stvarno si u ovo kratko vrijeme postala majstorica i to skoro na svim poljima, jos ces morati i mene nauciti necemu.
Super je sve. ![]() |
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
moje predhodnice su sve rekle,cestitam,moj favorit jesenji tanjir,
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
|
-osvježila si mi jutro uz kavicu
-sve mi se sviđa,ali ovo s cd-ovima prava stvar -bravo za jesenske motive.... |
||
![]() |
||
|
viš sad si me navukla
![]() kutijice fenomenalne, teško je izdvojiti onu naj naj, ali tanjur je fantastičan ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
rose baš si brza, hvala ti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |