Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 103> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna kombinacija čuvarkuće i dragoljuba... super!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala kiki-ko na darežljivosti, ti bi odma sve djelila!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasna slikica, ova posljednja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kameni cvijet.Na žalost ne može.Mislim da bi se smrznuo makar zadarsku zimu na -5 izdrži.Moram zapamtiti da ti se sviđa.Svako proljeće ga jako puno bacim u smeće.Bolje da ga pošaljem tebi da uživaš do zime u njemu.Ili ga možeš pospremiti u kuću na svjetlo mjesto da prezimi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Imaš krasne biljčice, sve je predivno... Da li ovaj svijetlo sivi sukulent ukomponiran s čuvarkućom može ostati preko zime vani? Ovaj na zadnjoj slici. Kod mene zna zimi biti i -17.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Volim pogledati tvoj vrt s predivnim detaljima ovaj zadnji prizor je super sviđa mi se čuvarkuća pred cvatnju. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
Dragoljube sam slikala jer ovaj donji ima u boji kap ciklame.(ne vidi se baš na fotki)Nikad nisam imala takvu nijansu.A jesi primjetila što raste u kamenu?Ona dlakava biljka koju si dobila od natalije.Još neznamo kako se zove. |
|
|
|
![]() |
|
Ima.Ali su se već sami zasijali i niknuli.Neznam hoće li preživjeti zimu.Trebaš?Kad odem ću vidjeti čega ima u kući među sjemenjem.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa ti imaš dragoljub!!! Ima li sjemena?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedno dvadesetak godina.
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nažalost lika1 samo je jedna ove godine posađena.Vidjećemo razvoj događaja.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |