natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 109> |
Korisnik | ||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kao i uvjek lijepo ,uredno,interesantno
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
a ... što je prekrasno...
![]() |
||
![]() |
||
Jasenka86 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
|
možes li mi reci cime to oblozis kutiju iznutra i kako?
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
slova posbeno rađen rrramu,pa prelivena 3D medijem, na pločici napravljena na po iozoldd mosgumi pjene...
pločice su na lesonitu.... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Prelijepo kao i uvijek.
Molim te, na čemu radiš ove pločice, daska, lesonit, špera ili nešto nepoznato?
Slova posebno rađena ili neko 3D sredstvo?
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
ovih dana se malo zahuktavam i vraćam u sedlo definitivno. prijateljicina svadba prošla, i sada odmah prelazimo na babinje. ne,ne kod iste kolegice, fakat bi bilo malo prebrzo. babinje ima druga kolegica. zamolila me da nešto napravim za malenog ivana. naravno, u tradicionalno plavoj boji.... :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
iscrtane su kontur pastom.... |
||
|
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
čime iscrtavaš vitice (kontur pastom, lajnerima ili.....)?
|
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
|
nije to šablona, sve je istrcano rukom i isključivo iz moje glave...
|
||
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Nato odgovori mi gdje si tako lijepu sablonu nabavila. Znam da ne mozes odmah odgovoriti od lumperaja, ali cekam.
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Od koga je i nije moglo biti nego savršeno!!
Prekrasan pitoricco, šablona, ma sve je prelijepo.
|
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
Nato, Nato, jednostavno si nenadmašiva! Fantastično!
|
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
|
da nisam ovako stara sigurno bi se udala samo da dobijem ovako krasan poklon, bravo
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
I opet nesto predivno.
![]() |
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Navikla sam već da su ti radovi krasni, a ipak svaki put ponovno iznenadiš.
Krasan si poklon napravila! |
||
![]() |
||
|
drage moje, evo me opet u sedlu. dugo me nije bilo, nisam imala vremena za dekužap. no, sada sam se malo zbrojila sama sa sobom i vremenom, pa sam odmah napravila i dar za svatove, jer danas idem na svadbu kod prijateljice.
kako obožmava raditi škrinjice, a bila je pokoja na lageru da se napravi, odlučila sam srediti jednu u koju ću staviti novce za dar. kasnije će u nju moći stavljati svoje "đinđe". obožava ljubičasto, pa eto nastala je još jedna ljubičasta škrinjica... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
|
Već me bole oči od silnog pregledavanja ove galerije. Tek sam na pedeset i nekoj stranici i moram stati. ali prije toga da ti kažem da sam oduševljena kućicama od das mase, slikama sa suncokretima, dječjim ogledalima, posudicom za bombone, podmetačima za čaše... i da ne nabrajam dalje. zaista si puna ideja i super ih realiziraš. najviše me fasciniraju ove slike koje tako dobro doradiš. jer zapravo je vrlo lako samo naljepiti salvetu, čak sam i sama to savladala, ali ovaj završetak mi baš ne ide, kad treba dobiti pozadinu u kojoj će se utopiti motiv. svaka čast!!!
|
||
![]() |
||
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
|
[QUOTE=mnataša1]strpljen, spašen.. uspjela sam i sama doći do svog linka...
hvala damama koje su mi odmah uskočile u pomoć... ![]() sve ljepše od ljepšeg a tek sam na početku galerije! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |