Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 207>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:07
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:06
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:05
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:05
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 21:57

U babotoku je danas zavrsena berba grozdja

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 21:43
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

toni cestitke
zahvaljujem se
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:04
toni cestitke
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 12:51
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 12:49
Bas danas sam od jednog casopisa dobio nagrau
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 23:37
Prosetala lagano gledajuci ljepote boja , divne mlade ljude i sve ostalo .....  smile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 09:24
Ah da pročitala sam članak o vašoj Draženki, zaista dirljivo.
Uvijek kažem da se radom može imati sve i ne priznajem kuknjavu i žalopojke kraj zdravih ruku i dobre volje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 09:16
Ja sve obišla i oduševila sam. Toni iako se ponekad ne javim, stalno pratim ovu temu, i mislim si pa jednog dana moram u taj Tonijev Babotok, jer to mora da je raj na zemlji, a tek ljudi - baš je lijepo živjeti u takvom okružju.
Vjerujem da ni za što na svijetu nebi otišao otuda!smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 07:27
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Na papiru ima puno kriterija a dok se bira onda valjda ide po ljepoti ili sta drugo.Mora da zivi na selu,da se bavim drustvenim aktivnostima,da je u udrugi da ima lijepu okucnicu,naravno da ima zemlje i sve ono sto uz to pripada.Prije nekoliko godina jedna je bila izabrana  a u stali ima jednu kravu.Ali zato je bila nacelnica jedne opcine a na izbor dosla ko balerina obucena a dok su kriteriji da ima narodnu nosnju.Eto ukratko
LOLJoj Toni nasmijao si me od srca iako je za plakati.
Naime, meni je po nekoj logici i bilo jasno da su kriteriji, za uzornu ženu na selu, oni za koje kažeš da su na papiru. Ali ova načelnica s jednom kravom LOL pokazuje svu bijedu politike koja se uvukla  u sve pore društva. 

Ovaj članak o ovoj mladoj ženi(prvoj) je pravi. Ona je doista pokazala da je uzorna u svakom pogledu. Nadam se da će joj svo troje djece uzvratiti trud i brigu s kojim ih je podizala!Thumbs%20Up
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:26
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:22
Na papiru ima puno kriterija a dok se bira onda valjda ide po ljepoti ili sta drugo.Mora da zivi na selu,da se bavim drustvenim aktivnostima,da je u udrugi da ima lijepu okucnicu,naravno da ima zemlje i sve ono sto uz to pripada.Prije nekoliko godina jedna je bila izabrana  a u stali ima jednu kravu.Ali zato je bila nacelnica jedne opcine a na izbor dosla ko balerina obucena a dok su kriteriji da ima narodnu nosnju.Eto ukratko
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:11
Koji su kriteriji za najuzorniju ženu?
Mislim da bi bilo zanimljivo znati!WinkBig%20smile
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:15
Danas se bira najuzornija seoska zena BBŽ.Pozivnicu su dobile i nase zene jer je Drazenka bila prva najuzornija od kako se pocelo sa biranjem
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:13
pocela je i berba grozdja
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:09
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:08
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.