hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 124> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Morala sam malo virnuti Hugicu, pozdrav za oboje
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bojim se da biljke i Hugo ne naprave od tebe podvojenu ličnost: jedna polovica tebe da više voli Hugu, a druga polovica biljke. Nadam se da niti jedna neće prevladati. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
i dok ja sjedim i uživam u prelijepim slikama naših vrtova moj vjerni prijatelj sjedi pored mene i gleda što ja radim ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us neznam zašto ali ove biljkice nisam nikada uslikala pa da ih ne zapostavim ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Fany , i tebi moram reci : fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani, tvoje su me rtube ostavile bez daha. Stvarno su premoćne.
![]() |
|
![]() |
|
hvala sarajka na posjeti a posebno na pohvalama za moga hugića,on je meni najveća razonoda
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Fani ,Fani baš si vrijedna ,stižeš na sve strane, baš sam se nagledala krasnog cviječa ,a Hugo je naj cvijetak
![]() |
|
![]() |
|
triša i ja se nadam samo već me uhvatila nervoza gdje sve smjestiti,ima ono mjesta samo što sve biljke nepodnose iste uslove, ali nadati se ,hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fany prekrasno, nadam se da će i ove zimi sve preživjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala smail što se tiče kohlere nisam je imala do sada,ali znači hladno bez grijanja,ubi mi ovo centralno grijanje biljke,isključim ga u jednoj sobi a mm kaže pa zašto ja onda ložim,ali štaću moram udovoljiti mojim ljubimicama
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ruže su ti lijepe,kohleru moraš staviti u kuću na nešto malo hladnije mjesto a ne prehladno, nedaj Bože da se smrzne.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hvala drage moje na posjeti i lijepim rijećima,bako kaktuse imam odnedavno ali sam se pravo zarazila pa nemogu odoljeti nekom novom a da ga ne uzmem poćela sam i tražiti ako u nekoga vidim neki koji ja za sada nemam
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo me opet! kdasna kolekcija cvjetnica! svega po malo!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau, lijepog li cvijeća
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije mi se dalo iz sjemana niho neznam zašto pa naletila na pijaci jedan malecki i eto cvijeta,ali ostale biljćice jesu impatinesi su mi popunili baštu.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma daj bolan jeli se to grčki olijander primio ona sijemena što sam ti poslala joj koliko ih ja još imam i sve ču da ih zadržim baš su prekrasni
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us moja kohlera je neumorna stalno cvjeta, ali ja neznam kako prezimljava ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us diplidenija ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ruže još cvjetaju, a evo i jedna dalija cvjet ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us evo što sam danas uslikala ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |