Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 140> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kato moja pročitala sam u lukovicama da si imala ukrasni luk (nadam se da ga još imaš
![]() Ja sam kupila neki dan par lukovica .
Željela sam kupiti Agapantus -ukrasni ljilan ,a kako sam loš poznavaoc te vrste, ja sva sretna dok sada nisam otkrila da sam ustvari kupila Alium -ukrasni vlasac
![]() A dobro što je tu je.
![]() Pa te sada lijepo molim savijet za ukrasni vlasac.
Dali ga smijem sada posaditi u vrt i ostaviti ga tako godinma kao i tulipane
![]() Ili ga moram posaditi u teglu pa na proljeće u vrt ,bojim se da mi ne smrzne
![]() Opet mislim se ni luk zimi ne smrzne u zemlji pa onda ni ovaj ne bi trebao.
Mogu li gusto posaditi lukovice ili da ih mali raštrkam
![]() Trebam li vaditi lukovice da se odmore ,pa u jesen opet saditi
![]() Molim te kato kao vrsnog poznavaoca cvijeća udijeli mi koji savjet
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katice, lijepo si ti smjestila mnoštvo biljkica naših forumašica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mislim da je to točno Bergi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nadam se da su pelceri zasađeni i naravno da se sve primi! Biljčica broj 2. je alyssum saxatile ili kamenita trava - lijepa trajnica sivih listova koja cvate u rano proljeće!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kat.rea, lijepo si dotjerala dvorište.
A o poklonima je sve već rečeno. Samo da ti šapnem: Meni ti sve njeno super raste. Sigurno zato što je darovano od srca!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što su svi rekli odličan paket,istina da svima nama zaigra srce kod otvaranja paketa
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko poklona od naše Šmrcko - pa i mi u Rijeci uvijek dobijemo svašta od nje, no poslati paket čak do tebe - to je prava stvar.
Evo prošetala, kako ne mogu u svoje dvorište, baš mi je super u tvom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobili smo iscrpan izvještaj,hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidim radi se na proširenju, kada je cvijeće u pitanju uvjek se nađe mjesto za sadnju.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Paket je prebogat i sad slatka briga,sve smjestiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo si ti to opljevila i uredila!
![]() A da nas dvije napravimo feštu.Jelovnik: tvoje banane i moji kesteni!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kada dođe paket uglavnom imamo slatke muke kuda sa cvijećem, ali uvijek se nađe i sve se smjesti i uklopi. tvoje cvijeće je lijepo samo mi je žao što se bolje ne vidi klematis!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
paket je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ženo pa kako je kod tebe prekrasno-a sad imaš i koprive moje su ove godine bile u cvijetnjaku neko vrijeme i stvarno krase vrt
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imate pravo cure, paket je da ti pamet stane.
A s obzirom da sve to treba negdje posaditi, a i poslije ovih obilnih kiša moj cvjetnjak je zaraso u travu, današnje lijepo poslijepodne sam iskoristila za kopanje. Ideja je bila napraviti mjesta za neke Šmrckine cvečke, mada moram priznati baš i nisam uspjela napraviti puno mjesta, a to znači da sam u problemu...
No zato sam nakon čiščenja poslikala cvjetnjak, dok nema ograde, koja nažalost još mora biti
![]() cvjetnjak uz južnu ogradu...s desna nalijevo hibiskusi, zlatnica, bijeli ljetni jorgovan ( Lantanin), jasmin , Lantanina žuta penjačica i gaura, ispred su šeboji, pakujci, turski karanfili, vrtni sljez
gaura, zimski jasmin, klematis multi blue ( mislim), povratić i klematis Dr. Rupel (uz ogradu), ispred opet pakujci i šeboji, jedna mini ružica, R. Sarina bijela datura, bugenvila, "rođak od burita" i još nešto od Lantane,
klematis Dr. Rupel, pa jedan koji se niti ne vidi i jadni izgleda
![]() ispred pakujci, mini ruže, jedna (jedina) lijepa kata
![]() ![]() i to je to... za danas dosta za moju grbu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Paketić da ti pamet stane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fine slikice smrcko! a tek pokloni kod kat.reae! |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Prekrasan paket. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katice i ja ću morati ovako staviti na raspoznavanje jer je i meni poslala jaaako puno cvijeća. U istoj smo gabuli obje...puno dobile a ne znamo šta je šta.
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |