Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Korisnik | |
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnataša 1 -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako sam zadovoljna ovim make overom, krasno kombiniranje motiva... odlično!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
inox, mogu ti samo reći puuunooo hvala za ovaj predivni komentar. em je od muške duše em je od posebnog umjetnika (bila sam ja već prije u tvom dvorišču
![]() ![]() btw, ja volim učiti na način da radim teže stvari na samom startu - odmah naučim nekoliko faza, caka i koješta drugog. i da - osjećaj na cilju je zaista ugodniji i strašno motivira na idući korak (iliti projekt).
|
|
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Vidim, rijetki su dečki koji ovamo svrate, ali nema veze. Nakon svakog novog poznanstva imam potrebu za detaljnijim informacijama, pogotovo kad naslutim da se radio o kreativnoj osobi. Ugodno iznenađenje na prvom koraku. Najprije duhovit i istinit potpis,
![]() ![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
drage moje, hvala na posjeti i lijepim riječima. završetak radova na ovoj kuhinji se očekuje krajem ovog mjeseca, zamolit ću vlasnicu da poslika (kuhinja nije u ZG) pa ćemo vidjeti kako će sve ispasti, nadam se da će biti OK.
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo za ovu maštovitu rekonstrukciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e svaka čast, ovo je super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jedva čekam vidjeti kako to izgleda kad sve bude na svom mjestu. za sad mi se čini fantastično!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Bravo, odlican makeover, u ovakvoj kuhinji ce svatko rado kuhati
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kakve ste vi vrijedne žemske!!
Jedva čekam nastavak.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
komentar na ovo je ludiranje sa namjestajem.super.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-nisam ni sumnjala da bi krenula i u ove zahtjevnije pothvate,sve za pohvalu...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka vam cast,pustile ste se u veliki posao, jedava cekam zavrsetak
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ovaj vikend provela sam u društvu dviju dama s kojima sam odradila minijaturnu "radionicu" decoupag-a. "nadrapala" je jedna kuhinja. evo kako je bilo.
kuhinja je stara (po procjeni vlasnice) cca 30 godina.
vesele žene marljivo su radile
nisu poštedjele ni "kostur" kuhinje
a ovo je rezultat radova :
vratašca će biti montirana kada se promijeni i okov jer je i on "dobio po piksi" a nije bilo smisla da i njega zamaskiramo salveticama
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |