Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bi-Biljana i salvete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bi-Biljana i salvete

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:03
a da je jesen na vratima, dokazuje i ovaj tanjur nastao ovih dana

i opet hvala dragoj TB na pomooći oko finiširanja ovog rada, bez nje ne bi bio tako poseban( da, u pukotinama je zlatni prah, nemojte ga ukrasti nema dovoljno za plombe Wink)
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:56
a ovo je poklon od tatjanebajcic, hvalaaaaaa

obasjana današnjim suncem.....

.....i blicom fotoaparata

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:46
a sada slijede kutijice........

a da li su vam poznate ove kutijice??

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:41
obični drveni podmetač (veličina cca 14x14cm) dobio je novu funkciju Clown

toliko mi se dopao da ću ga objesiti u svoju kuhinju, tak mi paše
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:38
jedan drveni tanjur je doživio renesansu. malo sam ga "retuširala"

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:36
ajde da vas malo gnjavima sa svojim rukotvorinama Wink

sigurno imate starih CD-ova i DVD-ova, na znate što bi s njima, svugdje smetaju. e pa lijepo začepite rupu u sredini i napravite ovako nešto

na poleđini zalijepite kukicu i eto zgodnog ukrasa
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 21:32
mnataša 1 - smile79
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 12:08
jako sam zadovoljna ovim make overom, krasno kombiniranje motiva... odlično!
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 23:28
inox, mogu ti samo reći puuunooo hvala za ovaj predivni komentar. em je od muške duše em je od posebnog umjetnika (bila sam ja već prije u tvom dvorišču Embarrassed i oduševila se, ipak sam neimar). hvala još jednom smile188 

btw, ja volim učiti na način da radim teže stvari na samom startu - odmah naučim nekoliko faza, caka i koješta drugog. i da - osjećaj na cilju je zaista ugodniji i strašno motivira na idući korak (iliti projekt).
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 21:31
Vidim, rijetki su dečki koji ovamo svrate, ali nema veze. Nakon svakog novog poznanstva imam potrebu za detaljnijim informacijama, pogotovo kad naslutim da se radio o kreativnoj osobi. Ugodno iznenađenje na prvom koraku. Najprije duhovit i istinit potpis, Tongue pa onda moja naklonost prema osobama koje biraju teži put do cilja. Thumbs%20UpPragmatičari kažu – nije mudro. Ja kažem izazov je veči, putovanje da cilja puno interesantnije, a osjećaj na cilju ugodniji i motivirajući za nova, još teža putovanja. Tako je, čini mi se, bilo kod Tebe, ali možeš mirne duše, nakon postignutog u tako kratkom razdoblju,  samozatajni naziv početnika zamjeniti "nadarenom naprednom kreativkom". Ogrlicu, reciklažnu kutiju, cekere i osobito mini ormarić ladičar sa svojim rustikalnim štihom izdvajam kao moje zapažene favorite. Clap
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 12:33
drage moje, hvala na posjeti i lijepim riječima. završetak radova na ovoj kuhinji se očekuje krajem ovog mjeseca, zamolit ću vlasnicu da poslika (kuhinja nije u ZG) pa ćemo vidjeti kako će sve ispasti, nadam se da će biti OK.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 09:07
Bravo za ovu maštovitu rekonstrukciju Clap! A kad će biti sve gotovo Wink?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 23:37
e svaka čast, ovo je super Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 20:45
jedva čekam vidjeti kako to izgleda kad sve bude na svom mjestu. za sad mi se čini fantastično!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 17:38
Bravo, odlican makeover, u ovakvoj kuhinji ce svatko rado kuhati smile71
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 19:45
Kakve ste vi vrijedne žemske!!
Jedva čekam nastavak.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 15:05
komentar na ovo je ludiranje sa namjestajem.super.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 13:10
-nisam ni sumnjala da bi krenula i u ove zahtjevnije pothvate,sve za pohvalu...
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 10:48
svaka vam cast,pustile ste se u veliki posao, jedava cekam zavrsetak Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 23:11
ovaj vikend provela sam u društvu dviju dama s kojima sam odradila minijaturnu "radionicu" decoupag-a. "nadrapala" je jedna kuhinja. evo kako je bilo.

kuhinja je stara (po procjeni vlasnice) cca 30 godina.

vesele žene marljivo su radile

nisu poštedjele ni "kostur" kuhinje

a ovo je rezultat radova :

vratašca će biti montirana kada se promijeni i okov jer je i on "dobio po piksi" a nije bilo smisla da i njega zamaskiramo salveticama Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.