Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 111>
Korisnik
Poruka
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 10:24
Pozdrav! Evo mene opet malo kod tebe. Stavi nešto novo.... Tongue  Smrcko kad siješ lantanu, i gdje ju držiš preko zime, ja sam iz zagorja? ! Plizzzz!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 11:59
NApisala sam ti u mom vrtu o tomeWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 13:16
Lora obasula si nas predivnim cvijećem!Clap
Ali mene se posebno dojmio rascvjetani kaktus. Kažeš od lani se baviš kaktusima, pa kako si se "domogla" ove ljepote?WinkBig%20smile

A koprive? smile39smile227
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 17:27
 Lora, evo me malo i kod tebe. Primjetila sam da imaš jako puno plavog cvijeća (prvo pa plavo). U stvari kod tebe nema šta nema i sve je lijepo, prelijepo. Savaka čas!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:58
hvala vam na posjetama i pohvalama.
smile79
Malo sam zauzeta vrtom, koji je zarastao u korov. S obzirom da mogu samo malo po malo, nikako da završim. No stavit ću uskoro koju sličicu.

Baka, ako bude zravlja, iduće godine imam ozbiljnu namjeru povećati kolekciju kopriva. Nešto me uhvatila koprivomanijaWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 08:48
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Vau, najprije me oduševio prkos, pa ono žuto, za koje nemaš pojma što je - to smo dobili od korijenka i moja cvate, ali na kraju onaj predivana kaktus, zbilja je nagradio tvoju novu ljubav prema kaktusima.

Curke morat ćete se sjetiti tko vam je dao solidago jer ja nisam Wink, ja ga nemam u vrtu jer je ispod moje kuće jedna susjedova zapuštena parcela (đunglaAngry) u kojoj sad na divlje raste i cvate solidago, svake se godine u ovo vrijeme sve žuti.......tako da se ja slobodno "poslužim" Wink.

Lora, jako mi se sviđa tvoj slak u raznim bojama, koprive, dalie, razne kor. zvončike ......
Liriope su i kod mene u punom cvatu Big%20smile
Dobro kažeš za bijelu hortenziju. Ja imam puno vrsti ali jedino bijele i one križanke treba nakon cvata ošišati jer su ružne a ove obične lijepe su sve do zime...... tvoja je predivna Hug
Drago mi je da ćeš proširiti kolekciju kopriva jer one su stvarno krasan ukras u vrtu a za kaktuse ti želim još puno ovako rascvjetanih Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:16
Cvijeće ti je divno! smile227

Gomphrene prvi puta vidim! Posebne su! Jel to trajnica?!

Jedva čekam nove slikice!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:46
Hvala vam na posjetama, moji vjerni pratioci

Waterfly gomphrena nije trajnica, ako uspijem sakupiti sjeme vodit cu racuna. Ove godine je prvi puta imam

Korijenko i za slak cu pokusati sakupiti sjeme.Za bijele cleome sam vec pokupila sjeme, jer su ocvale, pa ce biti.

Slikice stavim za koji dan.

Smrcko, Hoya, bijeli batatas ima dva korijencica yupiiiiii

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:01
Nek ti se sve primi, pogotovo ona biljčica što jednom nije uspjela a sjeća te na mamusmile78
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:05
Mora se primiti, kad je od dragih osoba

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 13:19

Lora, imaš lijepi avatar Wink!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 20:06
No i gdje su te slikice koje stalno obećavašSmile
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 21:39

Uploaded with ImageShack.us
ovaj cvijet je predivan nisam još ovakav vidjela interesujeme jeli jednogodišnja biljka ili trajnica i kako se razmnožava,inače i sve ostale tvoje biljke su prelijepe i uživala sam dok sam šetala kroz tvoj vrt smile55lora
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 21:57
Drage moje hvala......

Kaktusiću stavit ću uskoro, imam poneštzo, ali nisam prebacila u Photobucket. Malo sam se ulijenila.

Hoya, a što misliš da je na vataru

Fany, to je bijela Gomphrena, jednogodišnja je. Obećala sam da ću pokušati sakupiti sjeme /sada još cvate pa ni neznam kako sa sjemenjem/ pa će biti za dijeliti

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 22:20
Samo sam došla provjeriti gdje ima mjesta za još ponešto jer "festival" se približava, a ti sigurno nećeš ništa kupitismile96kao ni ja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 23:02
Htjele ste slike,e pa sada ću vas natjerati da malo duže šetate mojim vrtom

Triša

Bouganvillea treći put cvate

Fuchsie

ova mi je tako nježna

Još jedna Gerbera procvijetala danas

Ružmarin je pun cvijetova

Jagodina Mirabilis Jalapa

Ovaj sam predivni cvije dobila od jedne riječke fortumašice preklani sada je provcao. Mislim da je to
Physostegia virginiana / Ispravite me ako griješim/

Jedam mix/svaštara

Cotoneaster

Malo svega

Thuya Smaragd

Jedan zeleni trokut

Jedna velika i jedna mlada Cineraria marittima

Nastavljam

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 23:10
Samo da ti javim   cvijeće ti je prekokrasnosmile169
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 23:13
Draga Lora nije da ne posjećujem tvoj vrt, nego ne stignem od sve ljepote svagdje i napisati nešto, ovo što sam vidjela kod tebe je stvarno hvale vrijedno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 23:59
Ukrasne trave od Bake Bee, neću vas mučiti imenima da ne polomite jezik

Carex Comans me ove godine neće da sluša

Malo svega

Rododendron ima pupove i Camelia isto

Sedum reflexum, Hedera Helix i još jedna ukrasna trava

Jagodin vrtni Hibiscus, polako napreduje

Korijenko Anemone ima pupove

Malo ruža koje upravo ponovo cvatu

Houttynia cordata Cameleon

I malo od kućnih biljaka, koju još uvijek ljetuju na terasi

Plectrantus

Fittonie

Begonia Eritrophyla

Paprat

Calocephalus

Šmrčkina Tradescantia Gibasis

Dracaena Song of India

Jagodin proljetni poklon Aphelandra

I nakraju Russelia. Cijelo je ljeto kilavila u vrtu, pred desetak dana sam je unijela na verandu. Vrata su do zime stalno otvorena a sunce stiže kasdno popodne.Odrezala sam joj stare grane i ne samo da se je oporavila nego i cvate. Evfo današnje slike

Uh što sam se umorila, moram u ffrižider vidjeti mogu li što maznuti

Evo toliko, Sad me nećete vidjeti tako brzo.......

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 00:21
Lorice dugo me nije bilo nigdje pa tako ni kod tebe....Večeras sam malo predahnula od gljivarskih obaveza pa sam nakon mojeg vrta krenula kod tebe....Lijepo ti je i rascvjetano...Zapazila sam cleome u dvije boje za čije se sjeme preporučujem...Posebno me veseli da ti je procvjetao i kaktus, to su posebni gušti naročito za nas koji smo novi s kaktusima, zar ne?ClapClap
smile183
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.