Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 203> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah, od tvojih sličica još ništa?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Korjenko može koja nova slika ?
![]() Stiže nam opet kiša pa da imamo u čemu uživati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta reć ______legendoooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Žuta dalija je prava ljepotica.
Filmić je super, samo sam se malo prepala na početku ![]() Predivan ti je vrt ![]() Vrijedilo bi ukrasti onu tvoju stijenu iz vrta , samo da nije preteška ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Korijenko hacienda je i dalje predivna...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Lijepa hacijenda, kapa dolje. Kamen je super, kao i sve ostalo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Pogledah i ja filmić. Svaka čast na krasnom uratku i lijepom dvorištu!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepi filmić, draga korijenko
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, čekamo slikice i radujemo im se jako! (a paketiću i biljkicama sam se već obradovala neki dan, hvala ti na tome!)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad si stavila film, bila sam na laptopu i nisam uspjela otvoriti...Sad sam ga pogledala, pa.... prvo čestitka na režiji i montaži.
![]() Onda čestitka na špici koja je maštovita....
![]() ![]() A naravski sadržaj kako već jest, hacijenda no. 1! Kao sve tako i ovo što si snimila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ima me ima...... i jesenskih krasnih slika ima ......obećajem da ću ih što prije podijeliti s vama.
Prošli vikend se je dobro izljevalo i sad su biljke tako lijepe, uživaju na suncu aliiii opet stiže za vikend kiša.....samo da nebude potopa
![]() Jučer smo opet kosili, ta travurina raste brzinom munje
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga naša tebe nešto dugo nema, sada kad je kiša pala i osvježila vrt.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja sam sjela odmoriti se uz dobar film! Jedini filmovi uz koje neću odmah zaspati!
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Filmić je predobar
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Film je krasan, ali špica filma....najprije se preplašiš, pa poslije uživaš
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma draga moja, ovo je čudo, a film, a muzika, pa dakle svašta, em imaš čudesan vrt, em padamo u nesvjest kad dođemo k tebi ili vidimo tvoje slike, a sada još hacijenda na filmu - ma nitko ti nije ravan
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Bila sam i ja eto na tvojoj hacijendi kroz ovaj filmić hvala tvom dragom prijatelju za ovaj uradak, muzika baš odgovara ovoj cvjetnoj ljepoti.
|
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dopada mi se živica. Jesu li to tuje?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |