hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala na posjeti drage moje, drago mi je ćuti da ste svratile i da vam se sviđaju moje ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tu vidim toliko predivnih biljki da ostajem s tobom u tvom kutku za uživanje i uživat ćemo zajedno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala triša na posjeti i lijepim rijećima, samo izvoli budi tu samnom da zajedno uživamo
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us evo i nekih mojih sobni biljaka, njih imam malo ali da i njih pokažem evo šarenolisna hoja ![]() Uploaded with ImageShack.us dracena ![]() Uploaded with ImageShack.us i još jedna dracena jako velika ![]() Uploaded with ImageShack.us difenbahija ![]() Uploaded with ImageShack.us ove godine ožiljenja šaflera ,majku šafleru sam odnijela u kancelariju |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kakve boje je cvijet šarenolisne hoje?
|
|
![]() |
|
hoja mi još nije cvjetala nabavila sam je početkom ove godine, a kažu da ne cvjeta odmah
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš doista prekrasnih biljki. I moram reći da od jučer u 14 i nešto su slike jednostavnije za vidjeti.T.j. odmah su velike. Ne znam jesi li štogod mjenjala, ali mi je bio gušt šetati i pregledavati to prekrasno cvijeće! |
|
![]() |
|
jesam bako naućila sam smanjiti slike na određenu velićinu i sada to lakše ide, štačeš kad nisam stručnjak morala pitat omladinu kako to ide i juče svratim kolegu od mog sina da mi to pokaže sada je sve ljepše i lakše.
hvala na posjeti |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ma i ja sam se načekala da naiđe neko ko zna,e da je moj sinek tu brzo bi ja to naučila,ali štaćeš kad moraš drugog u pomoć zvati ali kad sam ja naučila naučićeš i ti vidjećeš
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sobne biljke su
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us evo da predstavim i moju kolekciju kaktusa i sukulenata,pojedinačne nazive neznam ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za kaktuse i sukulente,još jedna lijepa kolekcija
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Fany, super slikice!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala napohvalama za moje kaktusčiće,dragomije da ste svratile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |