Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Springy, ja danas idem iz šoka u šok!!! Prvo sam skoro umrla kod Kaktusiča, a sada kod tebe ostajem nijema nakon prošetanih svih 17 stranica. Rijetko se susreće tako mlada osoba koja na takav način ispoljuje svoju osobnost, emocionalnost i perfektnost u tako burnim vremenima, draga zadrži svaku osobinu koju imaš i nikada, ali nikada ne zaboravi da to možeš razviti samo u sredini koja te voli i koju ti voliš.
Imaš cvijeće koje nikada nisam vidjela, sve prekrasno, zapisivala sam biljčice koje nisam nikada vidjela, ali kada sam došla do one smeđe cvjetkice, ostala sam bez teksta, i sada si nemogu pomoći, tražim na svakoj slici smeđu čupavicu ili čupavca, nisam nigke proćitala, nešto se pričalo o dogovoru tko će obući vjenčanicu, ali dalje ništa, jel dečko ili cura???? Daj nam je fotkaj malo!!!! Ziva-vuće na žensko ali nikad se nezna!!!!! Mislim da ću postat redovit posjetioc- šetač u tvom vrtu!!! Moj duboki naklon mlada damo!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Plumbago me ocarao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Veseli me da si opet tu i to sa novim slikama tvog predivnog vrta,kod tebe je sve lipo kao i do sada i nema se šta izdvajati jer je sve vrijedno divljenja,maca je slatka vidi se da uživa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Plumbago je i mene očarao a bogme i lila bakopa WOOW!! Na proljeće ako se sjećaš zanimalo me je kao izgleda ljetna postava gredice uz kuću koja je bila predivna,puna proljetnih lukovica, phloxova...... sada ova ljetno-jesenska kombinacija ma ni mrvicu ne zaostaje za proljetnom |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš sam nekidan mislila gdje je Springy a ti se pojavila u punom sjaju. I cvijeće i kaktusi su super, ali pogled na cijeli vrt je fantastičan.
Bacopa me posebno oduševila ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
bok springy!
![]() cvijeće je predivno,a tek kaktusi
![]() vidim da kaktusi imaju pupove pa se ubrzo nadam novim rascvjetalim slikicama!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW! Krasne su ti biljke, a ova zadnja lisnata je bez premca!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
prvi put sam u tvom vrtu i vesele me te divne biljke.
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bez teksta sam, savršeno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Plumbago,bakopa,ruže kaktusi sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svima je zapao za oko plumbago.....pa ga moram i ja spomenuti......malen ali jako cvijetan!
Meni su prekrasni i oni tvoji asteri........imap ih puno boja ali ovi tvoji mi izgledaju nekako drugačiji....puno niži sa većim cvijetom?! Ili je to neka fotomontaža!?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislila sam kratko prošetati tvojim vrtom, ali to jednostavno nije moguće.
Cjelo popodne gledam, šetam, čučim, jednom riječi uživam u toj ljepoti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidim ja da je od tebe teško otići, Bože dok čovjek sve pregleda, a koje su to sve boje, kada sve pogledam mislim da tvoj dečko i buduća svekrva dobro znaju koga će primiti u kuću, vrijedna si ti i posebna mlada osoba, sve pohvale za tvoj prekrasno posložen vrt.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala puno na tako lijepim riječima!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Gioiaa, Mira021, korijenko, Lantana. Vilmač, Medvjed34, Kornjača, Retriver Sara, mali kaktus, bergenia, Triša, Smail -
![]() ![]() ![]() Bergania - asteri nisu nikakva fotomontaža, to ne koristim nikad, nisam toliko spretna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo me je manje u zadnje vrijeme, ali tu sam negdje, i kad me ne vidite, znajte da lutam vašim vrtovima... Nemojte me zaboravit!!!!
![]() ![]() Sedum - malo ću udavit s njim ali nemogu si pomoći, tako mi je cakan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mala grupna sa gaurom u pozadini... ![]() Georgine... ![]() ![]() ![]() ![]() Brasica... ![]() Thunbergia mi tek sada počinje cvjetati kada je lišće opalo sa krošnji iznad i pustilo joj sunce... ![]() ![]() Pieris je pun pupoljaka koji će se vjerojatno otvoriti tek sljedeće godine poslije zime, tako je do sad bilo... ![]() ![]() I jedna grupna... ![]() Eto, to je to od mene za ovaj ovaj put! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek nam pokažeš tako krasne slike, samo - javljaj se malo češće
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dugo smo čekali, ali iskupila si se ovim prekrasnim slikama
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajmee, kako je divno. Sad ću tako lijepo sanjati!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kud god se okrenem , okruzuje me ljepota tvojeg cvijeca ! Nasetala sam se do mile volje ! Hvala .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |