Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 203> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je lijepo na tvojo hacijendi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav djevojke.... drago mi je da ste svratile... tako smo daleko a svaki dan se posjećujemo pa makar ovako "listajući" vrt, kako je to lijepo
![]() Kad sam u vrtu i kad nešto sređujem uvijek pomislim da moram sve lijepo zrihtat i da mi bude lijepo jer kad mi moje cure dođu mora i njima biti lijepo i ugodno boraviti na hacijendi
![]() ![]() Bergi i Duda zapisane ste za lab-lab...bit će sjemenki i za "bacit grah"
![]() Lantana nemogu se sjetit što ti je sa roza anemonom znam da sam ti slala "septembar charme"..... dali ti raste?... ako ne imam jocker... jednu divnu mladicu (već cvate) od "Serenade" pa javi..... na proljeće će biti spremna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad sam pročitala lab lab mislila sam da je neka fora ! Nikad nisam čula za to, a stvarno je krasno i neobično cvijeće. Kane su divne , moja je jedna isto pustila listove i jedan cvijet (crveni) i tu je stala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ukrasni grah kod tebe lijepo cvate ,nekad sam imala tu biljku, treba cuvati sjeme
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas sam bila do vrta i vidjeh da mi je procvjetala tvoja roza anemona, a gore čitam da je to "septembar charme ..hvala - prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako su elegantne ove dalije
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Večeras u kasne sate, ili bolje rečeno danas u rane sate, sam si dala oduška i prošla kroz tvoj predivni vrt. Malo sam posjedila ali je bilo hladno, a s obzirom da je bilo kasno nisam mogla gnjaviti za jednu vruću čokoladu. Bit će za drugi put
Kane su mi posebne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj vrt uvijek lip i elegntan,a kane su me oduševile
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imala sam vikend posjetu Ančice samo da te ispravim da ne biš možda tražila gdje nabaviti ili kupiti takve dalije
![]() Kako ja kronično zabušavam sa slikama, evo jedan mali kratki filmić od par slika iz mog vrta..... prošli su nas tjedan na hacijendi posjetili jedni naši dobri i stari prijatelji iz ZG pa ću se i tu zahvaliti gospodinu koji je slikao i poslao mi ovaj filmić
![]() Hvala Ranko
![]() Pokušat ću napraviti jedan malo duži filmić jer imam lijepih "panoramika" a ako mi zapne imam se bar kome obratiti i koga "udaviti"
![]() ![]() Kliknite na sliku i pogledajte...............
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() drugi put malo duži,OK?
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrašno!! Uživat ću u još nekoliko navrata u ovom lijepom prikazu tvoje hacijende!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super filmić i mogao bi biti duži,kod tebe ima puno lijepoga za slikati
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
klik i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slajd je lipo napravljen,ali i meni bi bilo draže da je duži,eh, ko bi nama cvjetoljupcima ugodija
![]() |
|
![]() |
|
Ma znam da vam se filmić svidio
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I muzika i filmić, sve za 5, hacijenda je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Moj naklon majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
super korijenko bašmi se svidjeo ovaj tvoj video snimak tvoje hacijende baš sam se nauživala jeste da je kratko ali obećalasi nešto duži snimak pa čekamo
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dopada mi se živica. Jesu li to tuje?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |