Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 70> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suša, kiša..... kod tebe uvijek nešto prelijepo cvjeta! I nemoj nam uskraćivati te ljepote. Naročito nama koji baš nemam neke cvjetne vrtove. Jer je posebni užitak prošetati tvojim!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U tvom vrtu živo.............posjećujemo ga mi redovito ali gazdarica nešto zabušava!
No, možda je ovako efektnije.................. jednom mjesečno slikice, a mi kad ih vidimo padnemo u trans. Nije ti to horti loša ideja!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš htjedoh napisati kak ti je ova zadnja ruža krasna, a kak bolje pogledam, pa to je vrtni hibiskus, stvarno ima predivan duplični cvijet
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro kažeš Mari, i ja sam se vraćala na sliku i tek onda vidjela da to nije ruža nego hibiskus, predivan je....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Užitak je pogledati tvoje biljčice. Zbilja imaš puno vrsta pa se zaista ima što vidjeti. Samo, baš si škrtica, daješ nam slikice "na kapaljku"...
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav horti! Ajmeeee što imaš krasne biljčice! Uživala sam šetajući tvojim stranicama!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Horti eto i ja zalutala u tvoj vrt i to ne jednom nego nokoliko puta danas i neznam kako izaći iz njega, uvjek mi nešto ostane u njemu pa tražim, jednom jedno oko, padugi put drugo, skoro sam i srce izgubila, predivno, prava si vrednica, svega ima ali onaj kamenjar kod tebe drugačiji, poseban, pohvala i tvom mužu za nabavu kamena. I ja se pridružujem tužaljkama da se rijetko javljaš sa sličicama, svi te čekamo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja sam se vračala da još jednom pogledam onaj hibiskus, jer isto nisam odmah skužila šta je... a baš je poseban Jel stazica gotova? Morala sam se vratiti... ona tvoja aleja pakujaca me oborila s nogu i baš sam htjela pitati koliko su stari, no poslije sam vidjela odgovor...ja sam ih prošle jeseni sijala i sada su poveliki, ali ih je puno zajedno, gusto su nikli, jeli ih bolje tako posaditi ili ih razdvijiti da budu svaki posebno?
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Horti, pa gdje si?!
![]() Gledam po već ne znam koji put tvoje stranice pokušavajući naći nešto što bih ti mogla poslati, i taman kad mislim da nešto nemaš, otkrijem da imaš na nekoj drugoj stranici! Čekamo slikeeeeee!!! Nadam se da si dobro i hvala još jednom! |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Crocosmia, hibiskus i ostalo cvijeće da ne nabrajam su predivni.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Šuljajući se tvojim vrtom, prvo sam se nagledala stolisnika u svim bojama.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš krasno cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u pravu je antonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Daj Horti malo onaj špalir zvjezdana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nikako da te dočekamo sa slikicama... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni se jako sviđa ovaj hibić ,a moram i druge cvijećke pohvaliti
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Čuj, Hortica!? Kaj je to moguće da su gosti u tvom vrtu češće od tebe?
![]() No, nadam se da će osunčaniti ovaj vikend, pa da ćeš se javiti riječju i djelom - slikicama i tekstom. Pozdravček |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Horti da mi u tvom vrtu malo zaplešemo da nam se ti javiš, gdje su sve one tvoje prekrasne biljčice, kaj si pobjegla s njima nekamo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ma,nije pobegla,sadi!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo me, evo me! Dozvale ste me!
Imaš pravo Perla, češće su mi gosti tu nego ja
![]() Dok Smail oformi KUD za ples
![]() Ma pogledajte uostalom:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jel da su slatki? Štetočine moje, čas me ljute čas vesele
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |