Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 203> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je lijepo na tvojo hacijendi , imaš pravo za djevojačko oko, neumorno cvate cijelo ljeto, a i rudbeckie su super, ja isto imam te s malim cvijetom i dugo traju, ali mo favorit su bijele anemone, moje/tvoje su još u pupoljcima, ali će mi zato duže trajati
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav djevojke.... drago mi je da ste svratile... tako smo daleko a svaki dan se posjećujemo pa makar ovako "listajući" vrt, kako je to lijepo .
Kad sam u vrtu i kad nešto sređujem uvijek pomislim da moram sve lijepo zrihtat i da mi bude lijepo jer kad mi moje cure dođu mora i njima biti lijepo i ugodno boraviti na hacijendi . Puno ja mislim na vas jer znam da ste mi tu skoro svaki dan .....
Bergi i Duda zapisane ste za lab-lab...bit će sjemenki i za "bacit grah"
Lantana nemogu se sjetit što ti je sa roza anemonom znam da sam ti slala "septembar charme"..... dali ti raste?... ako ne imam jocker... jednu divnu mladicu (već cvate) od "Serenade" pa javi..... na proljeće će biti spremna
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam pročitala lab lab mislila sam da je neka fora ! Nikad nisam čula za to, a stvarno je krasno i neobično cvijeće. Kane su divne , moja je jedna isto pustila listove i jedan cvijet (crveni) i tu je stala , na drugoj su listovi narasli punih 4 cm (doslovno) i dalje ni makac , a treća je izašla iz zemlje i onda nestala . Sve u svemu jad i bijeda !
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukrasni grah kod tebe lijepo cvate ,nekad sam imala tu biljku, treba cuvati sjeme
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam bila do vrta i vidjeh da mi je procvjetala tvoja roza anemona, a gore čitam da je to "septembar charme ..hvala - prekrasna je! Krasan cvijetak........
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su elegantne ove dalije
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večeras u kasne sate, ili bolje rečeno danas u rane sate, sam si dala oduška i prošla kroz tvoj predivni vrt. Malo sam posjedila ali je bilo hladno, a s obzirom da je bilo kasno nisam mogla gnjaviti za jednu vruću čokoladu. Bit će za drugi put
Kane su mi posebne |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetni pozdrav za tebe !!!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt uvijek lip i elegntan,a kane su me oduševile
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam vikend posjetu .... hvala cure što ste svratile makar i ovako "nevidljivo" , ja se baš i nisam previše pretrgla, nešto sam malo suhoga počupala i porezala, malo popljevila..... ali oko cvijeća to sve nešto sitno.... više me je okupiralo spremanje fažoleti (mahuna) i blitve za zimu i kuhanje salse od pomidora.....neka,neka...dok se zamrzivač i konoba pune nema zime Ančice samo da te ispravim da ne biš možda tražila gdje nabaviti ili kupiti takve dalije .... to je Heliopsis, po cvatu liči na daliju ali meni je još ljepši.
Kako ja kronično zabušavam sa slikama, evo jedan mali kratki filmić od par slika iz mog vrta..... prošli su nas tjedan na hacijendi posjetili jedni naši dobri i stari prijatelji iz ZG pa ću se i tu zahvaliti gospodinu koji je slikao i poslao mi ovaj filmić
Hvala Ranko
Pokušat ću napraviti jedan malo duži filmić jer imam lijepih "panoramika" a ako mi zapne imam se bar kome obratiti i koga "udaviti"
Kliknite na sliku i pogledajte...............
|
|
(zgora Opatije) |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan filmić korijenko, baš sam uživala, samo šteta što je kratak.
drugi put malo duži,OK?
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrašno!! Uživat ću u još nekoliko navrata u ovom lijepom prikazu tvoje hacijende!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super filmić i mogao bi biti duži,kod tebe ima puno lijepoga za slikati
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klik i ,sve mi se svidjelo,samo sto je kratko trajalo
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slajd je lipo napravljen,ali i meni bi bilo draže da je duži,eh, ko bi nama cvjetoljupcima ugodija
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam da vam se filmić svidio , a ste čule koja muzika , valjda ste imale uključene zvučnike......
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I muzika i filmić, sve za 5, hacijenda je
|
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj naklon majstorice! Za cvijeće, za video uradak, za prekrasnu hacijendu (jest da sam ga preslušala dva puta - jednom bez glazbe i drugi put sa glazbom............ali nije mi žao)
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super korijenko bašmi se svidjeo ovaj tvoj video snimak tvoje hacijende baš sam se nauživala jeste da je kratko ali obećalasi nešto duži snimak pa čekamo
Uploaded with ImageShack.us |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dopada mi se živica. Jesu li to tuje?
|
|
Odgovori | Stranica <1 107108109110111 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |