Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 44>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 09:06
i svitanje i by the seasmile58
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:55
...haha, hvala Monnice draga, meni se isto događa kad gledam tvoje radove i još malo i više Shocked... ponekad po pola sata samo gledam i gledam koliko skladno radiš...pusa tebi smile78

...thanks još jednom draga Rose smile78
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:37
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...hvala najbrža moja ružice smile78 ... a koji od ova dva???

ovaj zadnji,by the sea
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:34
smile71smile39 skoro doslovno moja reakcija na tvoje nove radove!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 20:27
...hvala ti draga Otok smile78...a moram, stalno mi rade crvići za novitetima Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 20:11
Primavera, s ovim si me oduševila. Uvijek od tebe nešto novo i drugačije.

smile55
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 19:12
...hvala najbrža moja ružice smile78 ... a koji od ova dva???
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 18:56
ostadoh bez riječi smile93kompletić je savršen smile211
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 18:45
...hvala ti puno draga Idana smile78

...evo još malo relativno novih radova, budući da već 3 tjedna nisam napravila ništa novo...male zdravstvene teškoće, nadam se da će uskoro proći...

...u srpanjskom broju časopisa "Unikat" vidjela sam jedan novi štos sa polimernom glinom i odmah isprobala... radi se o kombinaciji polimerne gline, krupne morske soli i izvanrednih alkoholnih tuševa pod imenom Color Ink, čiju primjenu vam je inače naša Mare Nostrum pokazala u svojoj decoupage galeriji, no one su odlično pomoćno sredstvo i u ovoj, meni omiljenoj tehnici i materijalu... najprije dva kompleta, donekle slična... prvi pod imenom Amanecer (Svitanje) , baš kao i drugi By the Sea (Uz more) radjeni su na svjetlijoj podlozi polimerne gline (izmiješane žuta, prozirna i pearl nijansa), u nju utisnuto malo krupne soli, oštrim predmetom malo sam zarezala po površini, te sve pokapala plavim i zelenim color-ink tušem i razmazala po cijeloj površini (ruke u rukavicama!!!), izrezala u željene oblike i položila na podlogu od tamnoplave polimerne gline te ispekla kao i svaki puta... čarolija slijedi nakon pečenja....brusnim papirom brusi se predmet kao i obično u vodi, a površina koja je bila premazana tušem nježno i polako, te postaje sve svjetlija... konačni rezultat ovisi o duljini brušenja... uostalom pogledajte i same i procijenite...

"Amanacer" (Svitanje) komplet

Komplet "By the Sea" (Uz more)

...jedne naušnice u potpunosti napravljene od prozirne (translucent) polimerne gline, te nakon pečenja takodjer podvrgnute uljepšavanju sa prekrasnom Lime zelenom nijansom color-ink tuša, kojeg sam odmah malo pošpricala običnim alkoholom i dobila zanimljiv efekat poput nekog kamenčića... okolo malo žice i čiča-miča, gotove rinčice Smile

...naušnice La selva (Prašuma) krupni plan, te kompilacija od nekoliko fotki iz više kuteva...

Na vrh
Idana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Idana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:29
PREDIVNO!smile71
kad sam vidjela ove "klimtaste" narukvice u "friško", na njega me to i podsjetilo, baš 'ko izvorni! Smile
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:09
..drage djevojke... Aquachild, Caca, Sandra, Sarita, Nado...hvala vam od sveg srca Valentine%20paper%20cutout
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 17:59
Već sam mnogo puta izrazila svoje divljenje za tvoje radove , neznam više na koji način da iskažem koliko mi je fascinantno ovo što ti radiš, pa pošto neznam drugo , samo svaka čast
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:15
sve sam pregledala,svaka ti cast Primavera,krasni radovi...zaljubila sam se na prvi pogled  u  vocne narukvice,ma ko med su.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 17:09
sve mi se sviđa kao u uvijek, posebno prve dvije narukvicesmile70
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 16:51
Joj one maline mindjuse su strava...Bas mi se svidja...smile82
Na vrh
aquachild View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aquachild Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 15:01
ove drvene narukvice su prava fantazija za oci.....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 14:17
....hvala vam puno drage moje Kika, Otok smile79

@draga Otok, viš' to je bio prijenos misli... ja sam baš neki dan gledala tvoju krasnu slikicu Majke Božje i pričala s mužem o tvojim super slikicama...pa vele da nema telepatije Wink ...hvala ti puno na posjeti i pohvali... 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 12:51
E, pa da znaš, jučer sam te htjela upitati gdje si, ali sam sama sebi rekla - ma pusti ženu na miru, valjda nije bolesna, možda se odmara negdje na moru.
Valjda sam te mislima dozvala.
Nažalost, ipak je u pitanju bila gora varijanta.

A radovi kao i uvijek - prelijepi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 12:02
-prelijepo,naravno da mi se sviđa...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 11:57
Hvala Aquachild smile78
...evo mene nakon duljeg vremena, nisam zabušavala, ali sam silom prilika u stanju mirovanja, vene su ipak platile ceh ovoljetnim vrućinama Cry 
...no, makar imam još slikica koje bi rado podijelila s vama...

...dvije drvene narukvice u potpunosti "obučene" u polimernu glinu, tzv. klimtastog uzorka kojeg sam isto tako sama priredila i o čemu sam pripremila i mali tutorijal kojeg ćete uskoro moći vidjeti u rubrici "Male tajne polimerne gline" na ovom istom podforumu...

...daklem, plava klimtasta narukvica i pripadajući prsten u potpunosti hand-made...

...i smedja...

...zatim jedan niz vrlo traženih voćnih narukvica-zveckalica, neke za moje drage klijentice, a neke poklon dragim osobama...

...pa još jedan tulipan na crnoj podlozi od polimerne gline, s time što je ovaj potpuno presvučen 2K epoksidnom smolom i doista se doima kao da je od stakla...

...ista je priča i s ovim privjeskom, samo je motiv ljetno-morski, budući da je ljeto na izmaku, može poslužiti kao lijepa uspomena Wink

...nadam se da će vam se svidjeti... pusa svima...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.