Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o ovome sam i ja već razmišljala ![]() Hvala svima koji ste bili u našem vrtu i nešto napisali, jako me veselite, pa i ja dođem ovdje koliko i vi, nisam trenutačno u mogućnosti više puta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
malo prođirala tvojim vrton da vidim ima li noviteta, bravo za fridu i agavice
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kana je divna!
![]() A pokloni! Da nema ovog foruma, pošta bi definitivno propala. Hoćemo dionice po sniženoj cijeni!! ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Sviđa mi se poklon od fride, eto da ti se javim da sam bila u tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija hibića već ima u vrtu preko nekoliko
![]() waterlily
![]() Lantana rodit će moja smokva za koju godinu
![]() korjenko evo me i na forumu i u vrtu ( jednom tjedno)
![]() anči39
![]() Smail ne odustajem
![]() Anaida išla bi u berbu ako me netko pozove, a najviše volim mošt
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari, slikice lijepe ali nam je tebe nekako manje na forumu - di si, di si? U berbama grožđa?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
novi komp, nove prelijepe slike cvijeća, sve ti je lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mari šetam ja po tvom vrtu ali ne stignem se potpisati ovi sedumi su predivni, kana ma sve ti je lijepo, i drago mi je da si nabavila komp.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Anemone su prekrasne
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
drustvo,propala sam!
![]() kako cu se druzit s vama bez kompa ![]() ma snaci,cu se! makar morala ic u onaj kafic gdje sluze pice uz internet ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dugo sam sad u tvom vrtu, dosta sam se "nalistala" i drago mi je da barem koji put u tjednu uživaš u ovoj šarenoj i mirnoj oazi cvijeća.
![]() Jesen je meni najljepša u vrtu... anemone, sedumi, zvjezdani.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne anemone
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vrtni hibiskus ti je prelijep, i tvoj će se zasijati pa ćeš imati šumu!
|
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anemone su mi za dupli
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |