nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepo nado
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/17580.aspx]
detalj sa ogledala |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Da bi se napravilo nešto otmjeno i profinjeno i sam moraš biti takav,stoga me ne iznenađuje ova ljepota radova.....i kroz ova tkz. virtualna poznanstva puno saznaš o osobi s kojom kontaktiraš.Iz tvojih radova izvire prava strast za kreativnim i elegantnim.....i zato ti šaljem
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga nado za tebe od mene idu samo lijepe riječi kao i za tvoja djela kojima sam iskreno oduševljena i jako se obradujem kad vidim nešto novo i dosta se zadržavam u razgledanju...
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nado, iskreno sam zadivljena svim tvojim radovima, ali, lampe, kao što je netko rekao, toliko su otmjene da nemam riječi.
Želim ti dobru prodaju na sajmu, a mirovina ti sigurno neće biti dosadna uz toliki talenat.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nado predivne su kao i sve što ti naslikaš i napraviš. Ja sam tvoj fan |
|
![]() |
|
Za Karmen
---------- sam zaboravila napisati da ona lampa što sam je slikala vani u dvorištu nije fotografski dobra, što se vidi, jer je jak odbljesak svile ona je uživo sa jačim crno bijelim kontrastom, a više je nemam da ponovim snimanje. |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti i komentarima, da popričam sa svakom goščom ponaosob.
Karmen ---------- Lijepo je svima nama kad naši radovi izazovu pažnju i pozitivan komentar, a drago mi je da si primjetila i moje cvijeće u dvorištu,gdje provodimo sve ljetne dane.Hvala Vallisa ---------- Draqo mi je da si prošetala mojom galerijom i pohvalila moj rad, ja prihvačam mišljenje svakog od vas i ako vam se nešto ne sviđa , ne ustručavajte se reči to samo može rezultirati boljim i savršenijim radovima. Sara -------- Hvala ti što si bila i napisala svoj komentar.U opčoj nestašici vremena kad se stalno žurimo, jako cijenim vrijeme posvečeno meni Otok -------- Mislim da ti samo ime kaže odakle dolaziš, pa mi je još draže , kad u vrijeme koje ja zamišljam kao opću opsadu na otoke , a vas otočane prezaposlene i u trci s vremenom, primjetiš moje radove, posvetiš mi vrijeme ,dirnuta sam gestom.Ti si svestrana umjetnica i znam da ti ja svaka minuta organizirana, zato ti hvala. Anastazija -------------- Dobro je da uz sebe imamo praktičare, da se previše ne zanesemo , da nas vrate u stvarnost, no pitanje i komentar je apsolutno na mjestu. Sjenilo se radi u profesionalnoj radionici koja se bavi izradom sjenila i lampi, tako da je to sasvim sigurno i po propisima struke, ja oslikam svilu , a u radionici se ona "stavlja" (neznam bolji izraz)preko nezapaljive folije , ako sam dobro razumjela majstora kad smo dogovarali posao, tako da je to sigurno ispravno. A u čašicama su originalno punjene mirisne sviječe, kupljene u D M-u, ja samo oslikam izvana. Biljana --------- Drago mi je da lampe smatraš otmjenima,to mi je ustvari cilj jer volim otmjene stvari , pa ako sam se približila toj kategoriji super. Hvala često posjetim tvoj blog , koji mi se jako sviđa. Kika --------- Hvala što si pogledala i napisala lijepe riječi, ja čekam neki uradak od svile , mislim da smo o tome već govorile ,pa ako mogu pomoći nekim savjetom ili uputom drage volje ću pomoći Mumica --------- U mom malom gradu baš i nema luksuznih salona , a mentalitet malog grada gdje svi sve poznaju je takav da je bolje donijeti stvari izvana , to se više cijni , jer bi u protivnom netko morao priznati da i svom dvorištu ima stvari vrijedne nečije pažnje, ne govorim sada o mojim radovima nego o opčenitoj klimi malih mjesta . Baš sam se raspisala, vidi se da sam (za još 10 dana)u mirovini, onda ću sve imati pod kontrolom i pratiti šta se radi Svima pozdrav Nada Sada me neće biti par dana jer se spremam na sajam koji se svake jeseni i u prolječe održava u našem gradu.Držite fige da se nešto proda pa da se može dalje. |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
a joj koja ljepota, sve ti je draga nado predivno, lampe su tako otmjene, ni najluksuzniji salon ih se ne bi postidio |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-dugo te nije bilo,ali neka tako treba,dobro si nas razdrmala sa ovom prelijepom izložbom vicemajstore....
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lampe su divota, ne mogu se odlučiti koja mi je favorit! i dragog sam digla ispred TV-a da dođe vidjeti. a on, tipično muški, pokvari čaroliju s pitanjem "da li ta svila može izdržati temperaturu žarulje kad se lampa upali?" ali slaže se da su prekrasne.
one slatke "čašice" su pretpostavljam sviječnjaci za lučice!? a tacne... da, prva mi se više sviđa. na drugoj je malo previše cvijeća, ali nije prešarena ni kičasta. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne lampe! Krasne tacne, posebno ona prva. Sve čega se dotakneš ispadne odlično.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nado,bas si bila vrijedna.lijepe si stvari uradila ,izdvojila bih tacne,prelijepe su...bravo nado.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni su tacne mrak!. Nekada i treba biti šareno u svakom slučaju ja bi njih stavila na zid kao slike. Nado prava si majstorica.
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |