Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 12:37
jako lijepo nadosmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 11:54
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/17580.aspx][/URL
detalj sa ogledala
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 11:50
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 08:15
Da bi se napravilo nešto otmjeno i profinjeno i sam moraš biti takav,stoga me ne iznenađuje ova ljepota radova.....i kroz ova tkz. virtualna poznanstva puno saznaš o osobi s kojom kontaktiraš.Iz tvojih radova izvire prava strast za kreativnim i elegantnim.....i zato ti šaljemsmile58
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:27
 Faint Faint Faint ...hvala čudesima moderne tehnologije koja ponekad pomažu kad ostanemo bez riječi... oduševljena sam, kao i svaki puta kad udjem u tvoju galeriju draga Nado, prepunu umjetnosti, visoke estetike i neprocjenjivog talenta.... lampe ne samo da su lijepe i otmjene, one su čudesno lijepe i doista dostojne najboljih dućana s luksuznim sitnicama za dom... isto mogu reći i za tacne, s ipak malom prednošću prvoj, neka ti dani u mirovini budu sretni i puni kreativnog stvaranja  smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 22:42
-draga nado za tebe od mene idu samo lijepe riječi kao i za tvoja djela kojima sam iskreno oduševljena i jako se obradujem kad vidim nešto novo i dosta se zadržavam u razgledanju...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 21:41
Nado, iskreno sam zadivljena svim tvojim radovima, ali, lampe, kao što je netko rekao, toliko su otmjene da nemam riječi.

Želim ti dobru prodaju na sajmu, a mirovina ti sigurno neće biti dosadna uz toliki talenat.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 19:29

Nado predivne su kao i sve što ti naslikaš i napraviš. Ja sam tvoj fan smile70

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 15:01
Za Karmen
----------
sam zaboravila napisati da ona lampa što sam je slikala vani u dvorištu nije fotografski dobra, što se vidi, jer je jak odbljesak svile ona je uživo sa jačim crno bijelim kontrastom, a više je nemam da ponovim snimanje.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 14:50
Hvala svima na posjeti i komentarima, da popričam sa svakom goščom ponaosob.
Karmen
----------
Lijepo je svima nama kad naši radovi izazovu pažnju i pozitivan komentar, a drago mi je da si primjetila i moje cvijeće u dvorištu,gdje provodimo sve ljetne dane.Hvala
Vallisa
----------
Draqo mi je da si prošetala mojom galerijom i pohvalila moj rad, ja prihvačam mišljenje svakog od vas i ako vam se nešto ne sviđa , ne ustručavajte se reči to samo može rezultirati boljim i savršenijim radovima.
Sara
--------
Hvala ti što si bila i napisala svoj komentar.U opčoj nestašici vremena kad se stalno žurimo, jako cijenim vrijeme posvečeno meni
Otok
--------
Mislim da ti samo ime kaže odakle dolaziš, pa mi je još draže , kad u vrijeme koje ja zamišljam kao opću opsadu na otoke , a vas otočane prezaposlene i u trci s vremenom, primjetiš moje radove, posvetiš mi vrijeme ,dirnuta sam gestom.Ti si svestrana umjetnica i znam da ti ja svaka minuta organizirana, zato ti hvala.
Anastazija
--------------
Dobro je da uz sebe imamo praktičare, da se previše ne zanesemo , da nas vrate u stvarnost, no pitanje i komentar je apsolutno na mjestu.
Sjenilo se radi u profesionalnoj radionici koja se bavi izradom sjenila i lampi, tako da je to sasvim sigurno i po propisima struke, ja oslikam svilu , a u radionici se ona "stavlja" (neznam bolji izraz)preko nezapaljive folije , ako sam dobro razumjela majstora kad smo dogovarali posao, tako da je to sigurno ispravno.
A u čašicama su originalno punjene mirisne sviječe, kupljene u D M-u, ja samo oslikam izvana.
Biljana
---------
Drago mi je da lampe smatraš otmjenima,to mi je ustvari cilj jer volim otmjene stvari , pa ako sam se približila toj kategoriji super.
Hvala često posjetim tvoj blog , koji mi se jako sviđa.
Kika
---------
Hvala što si pogledala i napisala lijepe riječi, ja čekam neki uradak od svile , mislim da smo o tome već govorile ,pa ako mogu pomoći nekim savjetom ili uputom drage volje ću pomoći
Mumica
---------
U mom malom gradu baš i nema luksuznih salona , a mentalitet malog grada gdje svi sve poznaju je takav da je bolje donijeti stvari izvana , to se više cijni , jer bi u protivnom netko morao priznati da i svom dvorištu ima stvari vrijedne nečije pažnje, ne govorim sada o mojim radovima nego o opčenitoj klimi malih mjesta .

Baš sam se raspisala, vidi se da sam (za još 10 dana)u mirovini, onda ću sve imati pod kontrolom i pratiti šta se radi
          Svima pozdrav Nada
Sada me neće biti par dana jer se spremam na sajam koji se svake jeseni i u prolječe održava u našem gradu.Držite fige da se nešto proda pa da se može dalje.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 12:08

a joj koja ljepota, sve ti je draga nado predivno, lampe su tako otmjene, ni najluksuzniji salon ih se ne bi postidio

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:31
-dugo te nije bilo,ali neka tako treba,dobro si nas razdrmala sa ovom prelijepom izložbom vicemajstore....
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:12
smile39lampe su ti mrak, tako su otmjene, elegantne, a tacne su romanticne, slatke:)))
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:53
lampe su divota, ne mogu se odlučiti koja mi je favorit! i dragog sam digla ispred TV-a da dođe vidjeti. a on, tipično muški, pokvari čaroliju s pitanjem "da li ta svila može izdržati temperaturu žarulje kad se lampa upali?" ali slaže se da su prekrasne.
one slatke "čašice" su pretpostavljam sviječnjaci za lučice!?
a tacne... da, prva mi se više sviđa. na drugoj je malo previše cvijeća, ali nije prešarena ni kičasta.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:42
Krasne lampe! Krasne tacne, posebno ona prva. Sve čega se dotakneš ispadne odlično.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 15:51
nado,bas si bila vrijedna.lijepe si stvari uradila ,izdvojila bih tacne,prelijepe su...bravo nado.smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 15:23
Meni su tacne mrak!. Nekada i treba biti šareno u svakom slučaju ja bi njih stavila na zid kao slike. Nado prava si majstorica.Clap
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 15:16
smile227smile93prekrasni radovi i neznam sta bi prije gledala....sve mi se svidja...svaka cast majstorice....
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:58

ova salveta mi se jako sviđa , ali sam pretjerala u "ljepoti", malo prešareno i kičasto, bole oči ako malo dulje gledam.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:54

sličnu lampu sam već radila ovo je isti samo malo veči motiv
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.