Cinije - Zinnia elegans |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne su ove šatirane!!
|
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista su posebne, draga Gioiaa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
volim i narandzaste,i odmah zamislim -red ovih i ljubicastih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Molim vas pomoć. Susjeda mi ima mnoštvo raznolikih cinija ali ih je napala pepelnica, lišće im je bijelo i loše izgleda. Cvjetovi su ok, neki su već i ocvali, pa me zanima da li smijem uzeti to sjeme?? Ili bolje da ne riskiram, zar ne???
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni su lani isto imale napad pepelnice, a uzimala sam sjeme, mislim da to nema veze, a onda mi je netko rekao da ih često napadne pepelnica, ako su posađene pregusto, pa sam ove godine ostavljala veći razmak i čini mi se da je za sada ok.
Nisam ti baš neki stručnjak, samo moje iskustvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prevelika vlaga im smeta...jednom su i moje imale pepelnicu,ima pravo Trisa-bile su pregusto posadjene.
|
|
![]() |
|
Hvala Triša i Gioiaa!! Istina je, te susjedine su jako guste. Predivno izgledaju ali sad su, na žalost, bolesne. Da su bar kao Tonijeve!!
Moje nisu tako guste pa, srećom, nisu ni bolesne. Ja ću uzeti najviše sjemenja sa svojih, nekako se bojim riskirati da mi sjeme od tih susjedinih ne propadne pa da ne zarazi i ove moje zdrave..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
sve su tako divne!!!!
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja nemam srece sa cinijama ! Po drugi puta su mi bolesne ali listovi nisu bijeli nego kao da su spaljeni ! Kad ih obtrgam onda na tim mjestima rastu nove njezne grancice ali s vremeno budeju i njihovi listovi isto takvi ! Zna neko kakav lijek ?
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja mislim da je moje magla unistila ! Svako jutro su ko nekakvi vodeni konci po njima ! Neznam ......
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
kupila sam sjeme i prosle godine skupila sa svojih i sve skupa ih je niklo cak 5 (niti jedna kupovna)! i to su izrasle patuljaste, nemaju ni 10 cm al svejedno cvjetaju.... sve ludo nesto kod mene
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Morana nisi jedina i moje su mikroskopski sitne.Ja sam sijala doma, niknule su brzo,krasno su se razvijale i onda su stale i više nisu rasle.Takve su idanas sa cvjetićem veličine nokta.Ne znam što ih je zaustavilo u razvoju.
|
|
![]() |
|
Morana i Limun ,
vas tekst potpisujem i ja ! Svaka godine pokusavam iznova ali skoro bez i kakvog vidljivog uspjeha i onda vidim ovdje ovakve divne prekrasne ..... ![]() |
|
![]() |
|
alad predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Hmmm, cure možda je do kvalitete zemlje što su vam cinije tako malecke. Naime, i meni su dosta male na jednom mjestu gdje mi je zemlja dosta loša i često suha.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
gioiaa hvala
|
|
![]() |
|
Ali mi smo kupili kvalitetnu zemlju (barem sam tako mislila) i u nju posijali sjeme !
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
mislim da je do semena, moje su na jako losem zemljistu a porasle su oko metar i jako su krupne. Vokiju sam vec obecala seme, sakupljam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
moze
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |