Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako ne volim kaktuse (samo im se divim s pristojne udaljenosti) ovaj je ipak iznimka. Možda zato jer nema bodlji. Za sada je još mali, ali jedva čekam da poraste i da me razveseli onim roza cvijetom u sredini!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Danas sam na tržnici nabasala na ovu prelijepu ciklamu. Nikad je prije nisam vidjela uživo u ovoj boji. Uljepšala je moje dvorište i moj dan! Gdje god da sam je stavila, sve je oko nje postalo ljepše!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej Misty, pa je li računalo još u kvaru?
Žuti sedum je prkos, a ona sa zelenim prošaranim listićima fitonija. Drago mi je da se veseliš svakoj biljčici. Ciklama je prava ljepotica |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ciklame su meni jako drago cvijeće! Ova boja je uistinu lijepa!
Jedva čekam da moje (stare) ciklame procvjetaju!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe Misty uvijek nešto novo,uvijek lipo i zanimljivo,prkosići,ciklame................
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Otok još je u kvaru, zapravo čekam da ga pošalju natrag, još je u Splitu.
Fitonija je baš jučer spremljena za selidbu u kuću iako nisam sigurna treba li je tako zaštiti. Toliko mi je prelijepa da nisam željela riskirati.
Bergi proguglala sam malo o njoj, naučila da je treba staviti na tamno mjesto nakon što ocvate i kad joj se podrežu osušeni listići. Kad prođu mrazevi da izlazi vani i da se ne zaljeva sve dok ne pusti prve nove izbojke. Je li to točno?
Mira draga to su mi sada jedini (uživo) prijatelji, naravno da ih skupljam, njegujem i volim!
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ciklama je predivna,i uopste me ne cudi sto ti je uljepsala dan
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Čini se da će mi uljepšavati svaki, dokle god bude cvjetala! I jutros sam sjedila pred njom i uživala! Čak i listovi su joj prelijepi!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty prekrasne su ti ciklame, a ni ostalo cvijeće ne zaostaje. Zanimljivo je ovo premještanje tegle :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Cviječe,povrče,voče sve je
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Misty ,pa gdje si?
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga misty-da nije da nisam bila u tvom vrtu do sada, pratila sam tvoju temu od početka kada si izabrala svoj novi dom, pa kako si uređivala i prilagođavala se na ovaj naš kontinentalni kraj i eto da ti se konačno javim da pratim tvoj vrt i da mi se sviđa.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Misty, pa zar još uvijek?
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Misty
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() Slike su predivne.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Misti nedostaješ mi ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Drage moje evo me konačno! Najprije je trebalo nabaviti kompjuter, pa programe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prije inspekcije ipak ću vam pokazati, najprije jesenske, prizore iz mog vrta
![]() ![]() ![]() između šarenog lišća loze stidljivo viri zadnji grozdić
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |