Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Meni je nikla 1 bijela,piše B.australis pendula alba.Kaj ima i žutih,nisam vidla.mene ona oduševila kad sam ju vidla u živo,baš bi pasala na moje suhe terene.Valjda bu se koja uspjela održati,veli Gorazd da se dobro razmnožavaju sa reznicama,pa...
Duboko se nadam uskoro jednoj kavici!pljačka ide uz kavicu,ne!!! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Seveda, rain, se razme! I ja se veselim, jedva čekam. B. a. 'Pendula alba' mi je najljepša jer ima crne stapke kad izbijaju, ak je ima Gorazd imale bumo i mi, ovak ili onak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Šokirana sam! Dvije tako fine dame pa takav riječnik, pljačka, vezanje! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imam problem s pamćenjem imena biljaka
![]() ![]() Lopoči su posebna priča.
A ona čupava pelargonija....
Ma neću sad sve nabrajati što mi se posebno svidjelo, ali zbilja imaš veliki izbor, rekla bih, i ne baš svakidašnjih biljaka...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš je užitak doći i prošetati ovim vrtom...............
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Tija,to su ratni planovi,nema tu damskih manira,samo blatni nokti i odgovarajući rječnik
![]() Curice,baš lijepo od vas kaj šećete po ovoj vrućini,još ovakva 2 dana i sve bu sprženo,valjda bu konačno došlo to zahlađenje! |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ajde onda curke čim prije opelješite Gorazda da ja mogu doć opelješit vas, sa zmazanim noktima i prikladnim riječnikom, se razme
![]() |
|
![]() |
|
Pa curke, dežela je u EU, nemreju ozbiljne gospođe u pljačku
![]() Sve što poželiš ima na 'prodajnoj mizi', samo treba pripremiti euriće. To je 'ovak', a može i 'onak'... nabavi sjeme pa na duge staze, čisti mazohizam, ali ako nešto nakon dimljenja, šmirglanja, namakanja, smrzavanja ipak nikne to ti je vrijednije... jel vam poznato? ![]() Horti i mi konja za trku imamo, se razme, čekam vas. Vraćam se temi: jezerce i potok prekrasni, lopoči mrak. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tvoj vrt je jedinstven,sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Rain puno ljepote ima kod tebe....Jezerce sa lopočima je mrak, ali bomarea je posebna.Kad sam još pročitala tekst kako si je uzgojila iz sjemena, odmah ima veću vrijednost u mojim očima ...Ja sam totalni neznalica za uzgoj iz sjemena.Posijala sam puno posebnih biljaka ovog proljeća i ništa mi nije niklo.Bila sam ljuta i ne znam da li ću se više upustiti u takvu avanturu....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Htjela sam popisat biljke koje su me se posebno dojmile i skužila da su to otprilike bile sve i jedine kojima sam zapamtila ime su hemerocalisi, druge su mi većinom nepoznate...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga rain,kako sam nova ovdje, puno sam vrtova već prokomentirala, tvoj po ko zna koji put gledam od početka, i ne komentiram jednostavno zato što nemam riječi kako da ga opišem, možda ovako: došli forumaši kod Boga da im podjeli vrtove, jedan ovom, drugi onom i tako redom, na kraju dođe rain a Bog kaže nemam više ni jedan vrt, rain plače i moli Boga pa i ja hoću vrt, sažali se Bog i kaže, evo ovaj raj sam ostavio za sebe kada si tako tužna dat ću ga tebi, i tako je nastao tvoj vrt. Šala, znam ja da si ti svoj komad zemlje u znoju lica svog uredila tako profinjeno i ukusno, teško je kod tebe nešto izdvojiti samo šteta što nam se već dugo nisi javila sa svojim sličicama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Di si Rain??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slažem se s BB da su jezerce i lopoči mrak! Ali i ostali "prijatelji" kako ih nazivaš su ti prekrasni. Doista jedinstven vrt!
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Divno,divno,zaista prekrasan vrt,biljkice ,ljubimci,s obzirom da sam ja još daleko od EU ja bih vas lako zamjenila i rado došla u tu krađu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opet sam šetala tvojim rajskim vrtom, panjevi, lopoči, josephina su me oborili s nogu. ali ovo vidim prvi put, tolika ljepota ostavlja me bez riječi!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon dugo vremena.Izdešavale su se raznorazne ružne i lijepe stvari,tak da nisam imala puno vremena za forumiranje,a u međuvremenu, vrt živi svoj vlastiti život.
pa,evo malo sličkica ružice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klematisi koji još cvatu C.Henryi ![]() dr Ruppel ![]() Arabella ![]() ![]() C.florida Cassis ![]() ![]() Josephine ![]() ovog sam kupila kao star of India,a ispao je,izgleda,vitticella Avant garde ![]() tu se družimo sa dragim ljudima-jedva smo nabavili staru ciglu,pa je izrada trajala duuuugo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() liriope muscari ![]() jesenske anemone ![]() ![]() ![]() sirijski hibiskusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() glicinia cijelo ljeto pomalo cvate,valjda kaj joj stalno skraćujem grane ![]() ![]() evo jedne zgodne priče:najprije bijaše ovo(asclepias-papagaj): ![]() onda ovo: ![]() i na kraju ovo: ![]() ![]() Hoyina alstromeria ![]() močvarni hibiscus ![]() ![]() ispod živice je sve puno ciklama ![]() Phloxići ![]() ![]() ![]() Dahlia ![]() ![]() slakovi ![]() ![]() Lagerstroemia ![]() Verbena bonariensis ![]() Asarina uzgojena iz sjemena ovog proljeća,sad ima gomolj poput Dahlia,samo manji ![]() moje ljubimice ![]() ![]() ![]() ![]() žuta Echinacea ![]() ![]() klinček ![]() jednogodišnji Pennisetum ![]() ![]() ![]() suncokret-trajnica ![]() jedini kavalir u mom životu ![]() adeniumi ![]() ![]() ![]() Caryopteris ![]() Clerodendrum bungei ima pupoljak Physosteghia ![]() volim plave sedume ![]() balsamine ![]() malo svega i svačega-novi dio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oko jezerca ![]() ![]() ![]() ![]() tegle ![]() već me ruka boli-dosta za danas.pozdrav! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |