Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 44> |
Korisnik | |
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme jako mi se sviđaju narukvice, ne znam koja mi je ljepša....bravo, prekrasno kao uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
draga......tvpji su radovi uvijek blagdan za okice......kako originalno.....krasno
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Za ovaj morski set sve pohvale!!!!
Oči mi uživaju, boje i detalji između perli, tj, kristala, mi se jako sviđaju! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...hvala ti puno draga Maredelmare
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...kao što sam već rekla u Decoupage galeriji, đurđice me prate ovu godinu ali nije mi žao...naprotiv, taj predivni cvjetak krasan je motiv i po želji jedne naše drage forumašice napravila sam još dva broša s motivom đurđica... trudila sam se da budu drukčiji i po obliku i izgledu đurđica, jer baš ne volim "štancati" iste komade nakita...
...i ovi broševi načinjeni su od mog najdražeg medija, polimerne gline (Fimo, Premo, Sculpey), uz malo posrebrene žice, sjenila za oči, pečeni, brušeni, polirani, a sjaj im ovog puta ne daje lak nego jedna vrsta epoksidne smole koja daje efekt stakla....
"Đurđice II"
![]() ![]() ![]() "Đurđice III"
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Ej Primaverica moja , jao super su đurđice.Prekrasni cvjetići prekrasno mirišu i preljepo izgledaju.A ova tvoja rukotvorina je odlična . Nemam riječi....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
A posebno moram pohvaliti i narukvice ne prošloj stranici, osobno mi se sviđa Spin. Prekrasna je i graciozna za svaku pravu damu.Ideja i mašta su nešto predivno što smo dobili od našeg Stvoritelja,a to se vidi baš na tebi draga Primaverice.Budi mu zahvalna na tome daru.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekokrasni broševi
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-primaverice predivne đurđice
|
|
![]() |
|
gaja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
divno, predivno, najdivnije....vrhunski...eto ako još zna neki superlativ neka nastavi...obožavam đurđice
|
|
![]() |
|
...hvala vam svima puno, puuuno
![]() ![]() A.G.Matoš
SRODNOST Đurđic, sitan cvjetić, skroman, tih i fin,
Dršće, strepi i zebe kao da je zima. Zvoni bijele psalme snježnim zvončićima Potajno kraj vrbe, gdje je stari mlin. Pramaljeća blagog ovaj rosni sin
Najdraži si nama među cvjetovima: Boju i svježi miris snijega i mlijeka ima, Nevin, bijel i čist ko čedo, suza i krin. Višega života otkud slutnja ta,
Što je kao glazba budi miris cvijeća? Gdje je tajna duše koju đurđic zna? Iz đurđica diše naša tiha sreća:
Miris tvoga bića, moja ljubavi, Slavi drobni đurđic, cvjetić ubavi. |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ah đurđe
![]() ![]() ali da se sjenilo za oči koristi prije pečenja?......svašta ću je još tu naučiti..... nenadmašna si u finoći izrade i u prezentaciji....lan je divan... ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aquachild ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Aquachild
![]() ![]() ...dvije drvene narukvice u potpunosti "obučene" u polimernu glinu, tzv. klimtastog uzorka kojeg sam isto tako sama priredila i o čemu sam pripremila i mali tutorijal kojeg ćete uskoro moći vidjeti u rubrici "Male tajne polimerne gline" na ovom istom podforumu...
...daklem, plava klimtasta narukvica i pripadajući prsten u potpunosti hand-made...
![]() ![]() ![]() ...i smedja...
![]() ![]() ...zatim jedan niz vrlo traženih voćnih narukvica-zveckalica, neke za moje drage klijentice, a neke poklon dragim osobama...
![]() ![]() ![]() ![]() ...pa još jedan tulipan na crnoj podlozi od polimerne gline, s time što je ovaj potpuno presvučen 2K epoksidnom smolom i doista se doima kao da je od stakla...
![]() ...ista je priča i s ovim privjeskom, samo je motiv ljetno-morski, budući da je ljeto na izmaku, može poslužiti kao lijepa uspomena
![]() ![]() ![]() ...nadam se da će vam se svidjeti... pusa svima...
|
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-prelijepo,naravno da mi se sviđa...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, pa da znaš, jučer sam te htjela upitati gdje si, ali sam sama sebi rekla - ma pusti ženu na miru, valjda nije bolesna, možda se odmara negdje na moru.
Valjda sam te mislima dozvala. Nažalost, ipak je u pitanju bila gora varijanta. A radovi kao i uvijek - prelijepi |
|
![]() |
|
....hvala vam puno drage moje Kika, Otok
![]() @draga Otok, viš' to je bio prijenos misli... ja sam baš neki dan gledala tvoju krasnu slikicu Majke Božje i pričala s mužem o tvojim super slikicama...pa vele da nema telepatije
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |