Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 83> |
Korisnik | |
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala Inox
![]() Draga Misty nekako sam si mislio da će ti se dopasti baš iva slika. i meni izgleda ko neki ludi buket |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Za vrlo aktivnog medu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Danas pada kiša, pa imam više vremena da se posvetim vrtovima i nadoknadim propušteno.
Vrlo sam ugodno iznenadjena i oduševljena kako ti lijepo, uz sve problema napreduje vrtić.
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drago mi je vidjeti da nešto radiš, što znači da ti je bolje, a jaaaako dobro znam šta to znači. Oni tvoji mini suncokreti mi se ne čine baš mini, rastom.... Ščireki su slatki i kod tebe ih očito ima svugdje
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Medo , pozdrav ! Drago mi je da ti je bolje pa si počeo nositi i fotić po vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je za svaku pohvalu i veselim se uvijek kad nam pokažeš svoj vrt jer ja znam da ti imaš puno toga
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala Bergenija. Veselim se sjemnkama, a buhač sam dobio pa ne treba biti grabežljiv. Znam da ga je tražila i Misty pa te molim da ga pošalješ njoj :)
Hvala Lora. Jučer je bilo baš fino, bez pretjeranih bolova i još da nije padala kiša... danas smo već opet po starom, moja kitchma i ja Kat nekaj se mora napravit bez obzira na sve. Bum poslikal jedan običan i ovaj mini da vidiš za usporedbu Hvala Anastazija! Je pomalo šepesam po vrtu i vjerujem da ću uskoro umjesto fotića uzet lopatu, motiku, grablje... Tko zna, možda se Đurđa još prije puta dođe posladiti kojom žabicom Hvala Miro! Drago mi je da ti je lijepo kod mene |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo, i ja bila kod tebe i zavirila u vrt i jezerce! Pozdrave ostavljam do nove, skore, posjete.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Steta sto jos lopoc nije procvao, ja kao i neka zaba bi bila na njemu i cijeli dan se suncala.Cveteki ti lijepo rastu.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Da te nema Medo trebalo bi te izmisliti!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja te pozdravljam,i da sto prije uzmes u ruke lopatu...i da te posjeti Djurdja
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Medo, drago mi je da ti je bolje, vrtek je za 5
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida hvala ti na posjeti, sam ti navrati opet
TB sad će on kroz par dana, samo je napadala kiša pa je opet pod vodom, nadam se da neće istrunuti, ali priroda se uvijek nekako snađe pa će vjerojatno i on Misty, znam da si me tražila da ti pošaljem Buhača, ali obzirom da je još jako mali nisam siguran kako brzo će se razrasti pa sam samo iskoristio priliku i dragu Bergeniju da popravimo ravnotežu u svemiru :) Hvala gioia, i ja se nadam da će lopata ubrzo u ruke. Čekam još par dana tu MR pa ću onda bit pametniji Kontek, malo se bolje osjećam, ali neću se zekat. Nek ja skroz ozdravim da ne bi bilo nismo znali... |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
samo ti polako i odmaraj kičmitis što više
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ejjjjjjjjj legendooooo ja zaboravila na svo tvoje cvijeće-ali opet samm svratila i uživala svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan vrt, sve bogatiji biljkama
![]() Želim ti brz oporavak ![]() |
|
![]() |
|
trudim se Konte :)
hvala Niho na posjeti, sam ti navrati kad god hoćeš hvala Šmrcko i ja bi to htel :) |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |