Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 83>
Korisnik
Poruka
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 10:22
Clap…pa Ti si Medo zbilja fenomen. Vidim prema broju postova, a i prema svemu ostalome, u svega nekoliko mjeseci postao si jedan od najaktivnijih CiFovaca. Bravo! Stigneš sve: uspostaviti i odnjegovati zavidan vrt, posjećivati druge vrtove, pisati brojne postove i ići na okupljanja forumaša. Svuda ostavljaš prepoznatljive tragove. Za razliku od čarobnjaka, koji iz svog štapića prosipa zlatnu prašinu, iza Tebe ostaju, ništa manje vrijedni, tragovi neskrivene ljubavi prema životu, prirodi i ljudima. Zato se za Tebe može mirne duše reči, osim jedan od najaktivnijih i jedan od najpopularnijih forumaša.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 12:32
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Evo koja slika iz vrteka

Priroda to tako lijepo aranžira! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 15:17
Hvala Inox iako se baš ne smatram takvim kako si me opisao

Draga Misty nekako sam si mislio da će ti se dopasti baš iva slika. i meni izgleda ko neki ludi buket
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 15:32
Za vrlo aktivnog medu!Thumbs%20UpClap
Ubrzo ti stiže pošiljka pošiljka sa sjemenkama stolisnika, ali sjetila sam da si tražio u ZGB- u na flori buhač. Pošto ga imam - da li da ti i to spakiram i pošaljem?!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 17:55
Danas pada kiša, pa imam više vremena da se posvetim vrtovima i nadoknadim propušteno.
Vrlo sam ugodno iznenadjena i oduševljena kako ti lijepo, uz sve problema napreduje vrtić.ClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 19:49
Drago mi je vidjeti da nešto radiš, što znači da ti je bolje, a jaaaako dobro znam šta to znači. Oni tvoji mini suncokreti mi se ne čine baš mini, rastom.... Ščireki su slatki i kod tebe ih očito ima svugdje LOL
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 20:53
Medo , pozdrav ! Drago mi je da ti je bolje pa si počeo nositi i fotić po vrtu Clap. Sve ti je krasno bez obzira na zločestu kičmardu Thumbs%20Up , jedino mi je žao kaj te Đurđa napustila pa je  nebumo više vidli na slikama tvog vrta. Možeš ju jedino s fotićem  ganjati po tuđim vrtovima LOL.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 00:02
Cviće ti je za svaku pohvalu i veselim se uvijek kad nam pokažeš svoj vrt jer ja znam da ti imaš puno togasmile169
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 07:07
Hvala Bergenija. Veselim se sjemnkama, a buhač sam dobio pa ne treba biti grabežljiv. Znam da ga je tražila i Misty pa te molim da ga pošalješ njoj :)

Hvala Lora. Jučer je bilo baš fino, bez pretjeranih bolova i još da nije padala kiša... danas smo već opet po starom, moja kitchma i ja

Kat nekaj se mora napravit bez obzira na sve. Bum poslikal jedan običan i ovaj mini da vidiš za usporedbu

Hvala Anastazija! Je pomalo šepesam po vrtu i vjerujem da ću uskoro umjesto fotića uzet lopatu, motiku, grablje... Tko zna, možda se Đurđa još prije puta dođe posladiti kojom žabicom

Hvala Miro! Drago mi je da ti je lijepo kod mene
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 07:36
Medo, i ja bila kod tebe i zavirila u vrt i jezerce! Pozdrave ostavljam do nove, skore, posjete.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 08:14
Steta sto jos lopoc nije procvao, ja kao i neka zaba bi bila na njemu i cijeli dan se suncala.Cveteki ti lijepo rastu.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 08:43
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Hvala Bergenija. Veselim se sjemnkama, a buhač sam dobio pa ne treba biti grabežljiv. Znam da ga je tražila i Misty pa te molim da ga pošalješ njoj :)
Da te nema Medo trebalo bi te izmisliti!!!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 09:20
i ja te pozdravljam,i da sto prije uzmes u ruke lopatu...i da te posjeti Djurdja
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 15:44
Medo, drago mi je da ti je bolje, vrtek je za 5 Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:05
Anaida hvala ti na posjeti, sam ti navrati opet

TB sad će on kroz par dana, samo je napadala kiša pa je opet pod vodom, nadam se da neće istrunuti, ali priroda se uvijek nekako snađe pa će vjerojatno i on

Misty, znam da si me tražila da ti pošaljem Buhača, ali obzirom da je još jako mali nisam siguran kako brzo će se razrasti pa sam samo iskoristio priliku i dragu Bergeniju da popravimo ravnotežu u svemiru :)

Hvala gioia, i ja se nadam da će lopata ubrzo u ruke. Čekam još par dana tu MR pa ću onda bit pametniji

Kontek, malo se bolje osjećam, ali neću se zekat. Nek ja skroz ozdravim da ne bi bilo nismo znali...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:12
samo ti polako i odmaraj kičmitis što više Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:57
Ejjjjjjjjj legendooooo ja zaboravila na svo tvoje cvijeće-ali opet samm svratila i uživala svaka častsmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 00:00
Predivan vrt, sve bogatiji biljkamasmile99

Želim ti brz oporavaksmilie_girl_087.gif
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 18:06
trudim se Konte :)

hvala Niho na posjeti, sam ti navrati kad god hoćeš

hvala Šmrcko i ja bi to htel :)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 18:15
haj Medvjed, što te Inox nahvalio...
Lijepo je vidjeti rascvjetano cvijeće u tvojem vrtu, cinije, kosmosi, šćiri, gladiole, lopoči...baš krasno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.