Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 21> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nova haljinica za moju srećicu
![]() tako da paše uz pitar u kojem mi je grmić kave.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Netko je mali kućni majstor ? jel kiki-ko?
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
koki,svaka ti cast na tvojoj svestranosti
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nađena boca,zlatni kontur i lak za nokte.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo,konačno sam slikala i ništa drugo.Jednostavno mi se neda.A osim toga bavim se biljkama,a vikend je prekratak.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Imaš krasne radove! Pregrš ideja, sve super! Bravoooo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ideja ti ne nedostaje, simpatičan mi je ovaj mobil
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Pregledala sam sve od prvog do zadnjeg posta..sve je zaista prekrasno..raznovrsno
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Sviđa mi se kućica za ptičice :) a vrećice garant mire lijepo :D
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kao što je Kika rekla-zlatne ruke!
Ja nikad nisam vezla...osim možda u školi na domaćinstvu...ko se više sjeća, kad je to bilo, i zato ti "skidam kapu" na onom gore šta sam vidila. Tvoja ideja s cipelama me oduševila-svaka ti čast! ![]() Bookmarkeri su mi odlični i jako zanimljivi, vrećice s lavandom jednostavne i lipe-baš kako ja volim. Ne znam kakva je kugla bila prije, al sad je super za vidit! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-zlatne ruke kiki
|
|
![]() |
|
Ukrasna keramička kugla.Bila je sasvim druge boje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedna je već na putu za Ameriku.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da da, i meni se sviđaju, nekako su jednostavni prirodni, čine se "aromatični" :)
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Bukmarkeri su fantasticni
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |