OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 374> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da krenem od šćira koji ima predivne boje, slak Mogu li se " predbilježiti sa štovanjem" ako bude koja reznica, sjeme ili sadnica!!!?????
![]() DA, zaboravila sam na tvoje mjesto predivno !!!!!!!!!! more, borovi, plaža, kamen
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Živiš u prekrasnom gradu,a još sa stanovnikom koji uređuje svoju okučnicu kao što si ti još je lipši,a sječam se da si nam pokazala kako se na koji način spaja tvoje i susjedino cviće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Paulownia...Ah,stablo iz kvarta moga djetinjstva.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
možda bi bilo bolje da svi "živimo u crtanom filmu" jer onda postoji mogućnost da netko izvadi čarobni štapić i napravi da nam je svima bolje, a ovako samo možemo uživati u šarenilu fasada.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja se ne trebam bojati da ću dobiti batine, nikada nisam bila na Lošinju
![]() Paulownia ti je prelijepa, a došla sam ti reći da sam nekidan posijala njeno sjemenje, sitni klijanci će uskoro u posebne lončiće
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Otok što nam to radiš sa svojim prelijepim slikicama dvorišta ,sukulenata ,a na kraju i plaža ?!
![]() Odoh sada odmah u kadu na kupanje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() samo da znas da i ja sakupljam kamenje ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj kako ti je cvijeće lijeeepoooo
![]() Ta karta je zabranjena za nas koji smo skupljači kamenja ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mila moja Otok... ma ti si meni ko bonbončić slatka
![]() ![]() ![]() Ljepota samo takva!!!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tija, ne tučem po glavi, nego po g.....
... ko u Baltazar gradu.... znači da živim u crtanom filmu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja se ne usudim napisati da sam "prošetala" da ne dobijem po glavi, ali meni je Lošinj krasan sa tvojih fotki i TV-ea a posebno ona živopisna uvalica sa šarenim kućicama ko u Baltazar gradu.
Vrt zamaman ko uvijek, ali sad ću samo reći da su cikasice predivne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I tebe ću Korijenko
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja bila par puta i plesala na rivi
![]() ![]() ![]() Slika sa sukulentima je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Samo vi šetajte mojim mjestom, a nitko da se javi
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoje mjesto je lijepo( znam jer sam bila) a tvoja kuća pravi mali cvjetni raj!
|
|
![]() |
|
Ne griješiš, ova uvala u donjem desnom uglu je Bojčić, ona iznad nje je uvala Zagazinjine. Uvala Sv.Martin je zapravo mala lučica, ne vidi se na ovoj slici, a odmah je do uvale Bojčić.
Što se tiče kupanja, sada smo se svi pomiješali i domaći i turisti. Sve ove kuće imaju apartmane za turiste, pa im je tu najbliže za kupanje. A i borova i hladovine ima u izobilju, tako da mogu biti cijeli dan na kupanju, a i povući se malo u hladovinu. A na lukobranu u Sv. Martinu kupaju se uglavnom mlađarija. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Ispravi me ako griješim: Imena tih uvala su Zagazinije i Sv. Martin ? Ko klinac sam hodao na Zagazinije. Tada su se tamo kupali samo domaćini. Turisti su hodali na neke druge plaže. Kako je sada ? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep je mali lošinj, cikasica, sukulenti, stari bor, stalak sa cvijećem, more, puno ljepote a sve na jednom mjesto, pravo je uživanje doći kod tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mali Lošinj |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |