Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 31>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 19:54
Leptir je prekrasan, cvijeće još ljepše, a pesek je zakon. Obožavam velike peseke, nek se vidi da je pes, a ne ono kaj ne znaš jel pes, maček ili štakor.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 16:38
Pozdrav malaluna! Hvala ti što si mi pohvalila nick :)), prva mala pohvala dok se ne uhvatim fotića i svog skromnog cvijeća. Danas sam malo podrobnije šetala tvojim vrtom. Pa ti imaš mali botanički raj! Puno vrsti, boja, svega po malo, a zapravo je sve kao na dlanu lijepo i pregledno. Svaka čast! S nestrpljenjem čekam nove slikice!Clap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 23:01
:) hvala :) , neki bi rekli da je kičasto ali mene baš briga... :) moj je ...
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 23:29
Bujno,šareno,prekrasno,samo mogu sanjati da takvo nešto postignem kod mene ,svaka čast vrijednim rukama smile64
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 23:05
Pozdrav sunceeee, inače imaš baš lijep nick :)!
Hvala ti na pohvalama...
Tongue
Samo polako, za vrt iz snova imaš vremena, kada započneš on će ti sam govoriti kojim smijerom želi, a ti uživaj u tome da te vodi svojim putem!!!
Želim ti da kreneš na put i uživaš Tongue
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 22:41
Pozdrav malaluna! Evo, nova sam na forumu pa malo gledam sve po redu. Ovo više neću moći dugo trpjetiiiii!!!!!! Ovo nije normalno kakav vrt imaš ili imate, i ti i svi do sada koje sam pogledala. To sve pršti bojama i idejama. Sve je kao zbrkano ali je sve u najbolkjem redu, baš kako treba biti. Ja ću poludjetii! Svaka čast. Nadam se da ću i ja moći predstaviti svoje biljke, samo da se malo uhodam! Vidim i da voliš životinje. Ja bez cvijeća i mačaka ne mogu živjeti. Svaka čast svemu što si napravila.smile141
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 22:25
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 17:29
Veliki pozdrav svim mojim dragim posjetiteljima smile79, veseli me kada vidim vaše korake :)!

Ispričavam se na omanjim fotkama, ali nije mi bila namjera smajiti ih baš toliko, nekako je ovako ispalo Confused, no važno je da se ipak nešto vidi! Osim toga ima ih jako puno pa je možda bolje da su manje!

Drago m i je da vam se sviđa sadržaj i uskoro ću postaviti još neke... do tada, uživajte i šećite što više na friškom zraku, udišite mirise jeseni i papajte što više voća :)

Veliki pozdrav svima koji su tu i tamo Tongue
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 17:09

predivna jee!!!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 16:01
Svaki kutak odiše ljepotom i krasnim kombinaciamasmile64.
Da i bolje su veće slike, nemamo svi očaleWink
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 15:56
malo nam ipak povećaj doživljaj ljepote predivnog vrta i simpatičnih živinica.
lijepi pozdrav
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 13:42
Napokon evo nama tebe!!! i slikice malecke, tako da sam ih paaaaažljivo gledala!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 13:37
malaluna, male slike ali su tako lijepe, jasneStarStarStarStarStar
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 11:55
A zašto tako male slike, tako su krasne, zaslužuju da budu veeelike
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 11:43
I ja se uvijek veselim kad staviš nove slike...jesen polako stiže...vrt ti je divan Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 11:05
Veliki pozdrav i tebi,obradovala si me sa novim slikama
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 07:56
Da, jesen se bliži, ali se to po tvom vrtu ne bi reklo! Prelijepi i razigrani vrt, kao i uvijek uostalom, a čaša crnog vina na travi za koga je? Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:39
Puno rascvitanog,vjerni pogledi puni ljubavi i tu i tamo zamakne repić-slikeThumbs%20UpClap
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:41
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

A gdje si se vratila, malaluna? Kaj niš ne bicikliraš? Javi se... javi se...

Evo me... Tongue
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:40
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

To je prava žena !  I ribu je natjerala da joj jede iz ruke ! Clap
Dobro došla natrag Wink !

Majstor sam sa životinjama Wink, pozdrav A. šaljem ti smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.