Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 203> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korjenkić, rado svratim u tvoj vrt i uživam u slikicama! Nadam se da si dobro prošla kroz prvi radni dan, a nama si poklonila puno lijepih cvjećkica pa smo i mi happy! Vrtokrug je super, clerodendrum prekrasan, hibić također, kadifice, gonfrena, alstromerije... Sve lijepeko! Sunčana mi je krasna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neka si nam se vratila. Svaki dan virnem u tvoj vrt, a ti na GO. Kako kaže Anaida vrtokrig ti je stvarno ove godine lijep!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš je simpa ova narančasto zelena oaza
![]() skupi sjeme od kranjcof, doći ću po njih (do proljeća) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno , zdravo cvijeće. Posebno mi se sviđa vrtokrug i hibić
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok curke..... znam strašno sam se uljenila sa slikama a već čekaju više od 10 dana da vam ih pokažem... nema ih baš previše ovaj put ali sve što još uvijek cvate i svakodnevno me uveseljava iako je kišno vrijeme..... Kane - one kao i anemone vladaju u jesen mojim vrtom ![]() ![]() Tu su mi i ispod bijele ruže stablašice
![]() Anemona "Honorine Jobert"
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neumorno djevojačko oko - cvate leva-leva cijelo ljeto i još će i cijelu jesen, tko ga nema u vrtu obavezno neka ga nabavi jer to je trajnica koja jako, jako dugo cvate..... ![]() ![]() ![]() Ovo je moja ljepotica Maša i skriva se ispod kalikantusa i u društvu većih rudbeckia...
![]() Kadifice niske
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lab-lab , Duda mi je poslala sjemenke i ovo je biljka samo od jedne ![]() ![]() ![]() ![]() Evo nisam vas previše udavila ali toliko da podjelim s vama radost u mom vrtu..... čim stane kiša kreću nove slike jer počinju sedumi, asteri, sve vrste anemona....... jesen na hacijendi ipak je najljepša
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijep i rascvjetan vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nisi nas udavila uopće
![]() uvijek je lijepo prošetati tvojim dvorištem ![]() kao i uvijek imaš predivno cvijeće, ove žute kanice su super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koja uživancija! ma sve 5!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svašta stalno vlada tvojim vrtom, ali kako si izdvojila kane i anemone, potpuno se slažem s tobom, jer su zbilja prekrasne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja ću izdvojiti anemone i djevojačko oko,Korijenko sve ti je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me polako natrag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Napokon slikice iz tvog vrta! Slažem se da su kane zakon, ali i ovaj lablab nije za bacit! Neobičan, a tako krasan cvijetak! Normalno da se bilježim za par sjemenaka, ako bude!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma ja bi istrpila i da si vise slika stavila
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Korijenko tebe nema a onda pljus s pregrštom lijepog cvijeća!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
prekrasno sve bravo
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene po svoju dozu uživanja!! Žute kane su krasne!! A i kadifice, rudbeckije, grahić... Sve ti lijepo cvate. samo da nam je jesen ljepšim vremenom počela, baš bi bilo super u našim vrtovima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |