Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 09:49
prekrasno sve bravo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 09:05
predivno cvijeće draga korijenko kao i uvijek, uostalo, no anemone su posebno elegantne, a od kana super mi je ona "pošpricana".
Potpuno se slažem s tobom za carsko oko, zaista vrlo dekorativna biljka.
lijepi pozdrav
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 08:09
Korijenko tebe nema a onda pljus s pregrštom lijepog cvijeća!ClapClapClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 07:47
ma ja bi istrpila i da si vise slika stavila
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 21:50
Napokon slikice iz tvog vrta! Slažem se da su kane zakon, ali i ovaj lablab nije za bacit! Neobičan, a tako krasan cvijetak! Normalno da se bilježim za par sjemenaka, ako bude!Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 21:23
evo me polako natrag Big%20smile..makar mi je puna kuća već je tlaka manja pa sam doskakutala prvo u tvoj vrtek..kao i uvijek uredan ,zelen i rascvijetan..divno,baš mi je drago za lablab da ti ne velim da meni je izrastao 15 cm i tu staoConfused naravno cvijeta nigdije(zapiši me za koju sijemenkicu LOL)...i kane su divne prekrasno cvatu pogotova ova točkasta neznam pa moje niti trc dale listove al cvijeta nigdije jel imaš kakav lipi  savijetBig%20smile..anemone su divne ali grote su  kao i uvijek na prvom mijestu
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 19:59
A ja ću izdvojiti anemone i djevojačko oko,Korijenko sve ti je prelijepoClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 16:17
Svašta stalno vlada tvojim vrtom, ali kako si izdvojila kane i anemone, potpuno se slažem s tobom, jer su zbilja prekrasne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 16:11
koja uživancija! ma sve 5!smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 16:00
nisi nas udavila uopće  Wink
uvijek je lijepo prošetati tvojim dvorištem Thumbs%20Up

kao i uvijek imaš predivno cvijeće, ove žute kanice su super Clap i lablab ima simpa cveteke
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 15:51
Lijep i rascvjetan vrtsmile99, nadam se da će nas hladnoća poštedjeti i da ćemo uživati u jesenjim ljepotama što duže.Tongue
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 15:43

Lab-lab , Duda mi je poslala sjemenke i ovo je biljka samo od jedne Hug, krcata je mahuna tako da će biti sjemenki za djeliti, ispleo se po brajdici uz Jagodin slak......

Evo nisam vas previše udavila ali toliko da podjelim s vama radost u mom vrtu..... čim stane kiša kreću nove slike jer počinju sedumi, asteri, sve vrste anemona....... jesen na hacijendi ipak je najljepša smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 15:38

Neumorno djevojačko oko - cvate leva-leva cijelo ljeto i još će i cijelu jesen, tko ga nema u vrtu obavezno neka ga nabavi jer to je trajnica koja jako, jako dugo cvate.....

Jagodina rudbeckia sitnog cvijeta, od par malih sadnica izrasla u pravu ljepoticu Heart

Ovo je moja ljepotica Maša i skriva se ispod kalikantusa i u društvu većih rudbeckia...

Kadifice niske

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 15:32

Bok curke..... znam strašno sam se uljenila sa slikama a već čekaju više od 10 dana da vam ih pokažem... nema ih baš previše ovaj put ali sve što još uvijek cvate i svakodnevno me uveseljava iako je kišno vrijeme.....

Kane - one kao i anemone vladaju u jesen mojim vrtom

Tu su mi i ispod bijele ruže stablašice

Anemona "Honorine Jobert"

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 15:41
prelijep vrt i divne alstromerije!
lijepi pozdrav
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 20:16
Predivno , zdravo cvijeće. Posebno mi se sviđa vrtokrug i hibićsmile99
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 18:56
baš je simpa ova narančasto zelena oazasmile95
skupi sjeme od kranjcof, doći ću po njih (do proljeća)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 16:42
Neka si nam se vratila. Svaki dan virnem u tvoj vrt, a ti na GO. Kako kaže Anaida vrtokrig ti je stvarno ove godine lijep!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 16:28
Korjenkić, rado svratim u tvoj vrt i uživam u slikicama! Nadam se da si dobro prošla kroz prvi radni dan, a nama si poklonila puno lijepih cvjećkica pa smo i mi happy!  Vrtokrug je super, clerodendrum prekrasan, hibić također, kadifice, gonfrena, alstromerije... Sve lijepeko! Sunčana mi je krasna!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:39
I za kraj par djelova vrta-kruga

Danas moram opet slikati jer su mi predivne Jagodine sitne rudbeckie, Lorina nepeta, Dudin lab-lab...... a japanske anemone svakim danom sve ljepše i bujnije....jesen pomalo stiže u vrt a morala bi malo i u šumu, ciklama ima sigurno...... Big%20smile

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.