Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:02
..već par dana mislim kako moram prošetati Korijenko tvojim vrtom ...al puno vas je pa ne stignem.Panoramske slike su fantastične...uh što bi dala za jednu onakvu stijenu na dvorištu...kane su ti prelijepe..plavi ljiljan ( nadam se da će jednom i u mom vrtu cvasti)...imamo iste ljuljačke samo je moja roza(boja fasade pa zato)....sve za pet i sretat ćemo se ubuduće
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 19:49
ajme.. ja nemam riječismile94
samo da znaš i ja sam obožavateljka tvojih panoramika.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:26
Šetala sam dugo, rashladila se (barem se meni čini da je kod tebe hladnije), lijepo sam odmorila i dušu i oći i samo mogu opet ponoviti, ovo je jedno prekrasno zeleno, rascvjetano i njegovano imanje Clap

Sorry za zjevalice ja sam mislila da su žuti LOL
život je more
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 23:34
Kod tebe je uvijek užitak prošetati: uredno i lijepo!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 01:21
Korjenko hvala ti na odgovoru.Kleome su stvarno zanimljive biljke i dosta su velike pa mi djeluju da su višegodišnje.Dakle u proljeće ćemo ih sijati...
Što se tiče rudbekija moje su drugačije od tvojih, cvijet je drugog oblika .Evo slike  za usporedbu ....

sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 09:38
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Pa da krenem..... najprije cinije jer sam sad bila kod Tonija i kod njega se svaki put onesvjestim kad ih vidim... stvarno ima najljepše cinije

Kao i baki, i meni su tvoji panoramski snimci mrak! A cinije su ti najljepše na CIF-u! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 21:19
i ja obožavam panoramke, a na tvojima je posebno vidljiva i dojmljiva istančana urednost i pedantnost do u sitnicu, što izuzetno cijenim, jer sam i sama takva, no ti si savršena draga korijenko. A tvoje predivno cvijeće da i ne spominjemClap.
lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:57
ja nemam rijeći genijalnooooooooosmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 21:04
wow koje prekrasne panorame. nekoliko puta sam ih pogledala i svaki puta uživala u njima.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 00:19
smile55 odlično  ! 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 08:20
Sreća da imaš puno prostora, jer kad dođu moje liliput glicinije (koje uopće nisu liliput, osim cvjeta), a tek glicinija........
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 13:33
smile141
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 21:54
Ovih sam dana boravila u Istri,ne na obali iako sam i tu bila svaki dan,nekoliko puta je padala dobra kiša i mislila sam si da bi to i kod vas u Rijeci trebalo padati,i sad vidim da sam u pravu,još nikad usred sezone nisam vidjela tako zelenu Istru,bar u ovom djelu gdje sam ja bilaTongue.Uživam gledati tvoje panoramik slike
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 09:54
Korjenko, svaki puta me oduševi urednost tvog dvorišta Clap
negdje sam u ćošku slike vidjela žutu kanu kako se pokušava ugurati u vidokrug, medena je Wink
živica od tuja je stvarno super Clap

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:34

Hvala KorijenkoBig%20smile. Iako sam tek danas zabasala.

Ali panoramske slike pokazuju zapravo kakav je vrt. Inače može čovjek sliknuti cvijet a okolo (a ne vide se) same koprive i to ne ukrasne!LOL

A tvoja hacijenda zaslužuje da ju gledamo u punom sjaju i veličini.Kao i uvijek: prekrasno, uredno, zeleno, rascvjetano, sad i povrće a bit će i grožđaWink
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:44
Šarene cinjije da sad nisam vidla nigdje.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:24
Sve što je lijepo kratko traje.... tako barem kažu...tako je i meni danas prvi radni dan nakon meni "kratkog" GO, povratak u normalu, manje landranja i više uživanja u vrtu Big%20smile.
Najprije da zahvalim svima koji ste posjećivali moj vrt i pisali mi lijepe komentare, cure super ste i da vas nemam falila bi mi svakodnevna druženja a moj vrt sigurno ne bi bio tako lijep......smile78.
Imam nešto novih slikica pa evo.....
Na ovog sam ljepotana baš ponosna, otkad sam ga presadila u veću vazu povećali su mu se i listovi i cvijet a i dobio je novu frendicu gonfrenu..

Cleome

Stalno cvatu a nikako da ih uslikam, Hoyine alstoemerie

Novi penstemon - samo neznam koja vrsta

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:29
Heliopsis - svakim danom više cvjetova...

Pasići - evo i bijelih....Lantana ne brini što nema žutih Wink, ma vidi kako su mi lijepi....

Garofulići i kadifice

Počinje i clerodendron

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:34
Ispod "lopatara" širi se ivica,kameleon, erica već cvate a lavandu sam svu već pošišala...

Visoke žute kadifice

Buco

Hoste obične bijele

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:39
I za kraj par djelova vrta-kruga

Danas moram opet slikati jer su mi predivne Jagodine sitne rudbeckie, Lorina nepeta, Dudin lab-lab...... a japanske anemone svakim danom sve ljepše i bujnije....jesen pomalo stiže u vrt a morala bi malo i u šumu, ciklama ima sigurno...... Big%20smile

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.